ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε τον Τριάδη

Την απόκτηση του Παναγιώτη Τριάδη ανακοίνωσε ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Να σημειωθεί οτι στους Ηπειρώτες αγωνίζεται και ο αδελφός του, Αλέξης, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, για τα επόμενα 2 χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τριάδη.

Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών της Eintracht Frankfurt και εν συνεχεία στη SV Wehen Wiesbaden. Στην Ελλάδα ήρθε το 2012 για την Ξάνθη, συνέχισε στον Απόλλωνα Σμύρνης και τελευταία του ομάδα ήταν η NorthEast United FC στην Ινδία. Παράλληλα έχει αγωνιστεί ως διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γερμανίας και με την Κ-19 της Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης με την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ιστορικό Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά και παράλληλα να βρεθώ στην ίδια ομάδα με τον αδερφό μου. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

 

To Top