ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτίουν οι Τσαούσης και Τζίμας

Οι Παναγιώτης Τζίμας και Μάριος Τσαούσης συμπλήρωσαν κάρτες και ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε να εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που ούτως ή άλλιως δεν θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Με δύο απώλειες θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη αγωνιστική (18η) που πηγαίνει στην Τούμπα (14/01-20:30), αφού ο προπονητής της ομάδας δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Παναγιώτη Τζίμα και Μάριο Τσαούση.

Οι δύο παίκτες αντίκρισαν από μία κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του χθεσινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης κι έτσι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες, με την ανάλογη ποινή να ενεργοποιείται για κείνους, κάτι που σημαίνει πως θα έπρεπε να χάσουν ένα από τα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας τους.

Ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε, όπως ήταν φυσικό, εκείνο με τον ΠΑΟΚ από τα άλλα τρία που ήταν με αντιπάλους τους Πανσερραϊκό (εντός), Ολυμπιακό (εκτός) και Λαμία (εντός), αφού οι δύο παίκτες δεν θα είχαν έτσι κι αλλιώς δικαίωμα συμμετοχής λόγω της συμφωνίας που έχει γίνει μεταξύ των δύο ομάδων, αφού οι δύο ποδοσφαιριστές είναι δανεικό από τον «δικέφαλο του βορρά».

To Top