ΠΑΣ Γιάννινα: Κάνει “πρεμιέρα” την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ζήτησε… χρόνο και η Super League του τον έδωσε, παρότι ο ΠΑΣ -σε αντίθεση με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έπαιξε μπαράζ- ανέβηκε απευθείας στην πρώτη κατηγορία.

Την Κυριακή για τους Ηπειρώτες, μετά από δύο αγωνιστικές, θα είναι η πρώτη τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα και κάνουν πρεμιέρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη.

ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο σαββατοκύριακο. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιζαν μεταξύ τους για τη 2η αγωνιστική της Super League Interwetten, ωστόσο η ομάδα των Ιωαννίνων είχε δει το αίτημά της να μην αγωνιστεί στα δύο πρώτα ματς της νέας σεζόν να γίνεται αποδεκτό. Ο ΠΑΣ στην πρόβα τζενεράλε πριν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του την επόμενη εβδομάδα απέναντι στον Άρη επικράτησε της ΑΕΛ με 0-1 σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμπάκας.

Στον ΠΑΣ ο Αργύρης Γιαννίκης επέλεξε τον Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Σάλικας, αριστερό μπακ ο Πίρσμαν και στο κέντρο της άμυνας οι Παντελάκης και Κάργας. Αμυντικά χαφ ο Σιόντης με τον Καρτάλη, δεξί χαφ ο Λώλης, αριστερό χαφ ο Νάουμετς και στην επίθεση ο Λέο και ο Κρίζμαν.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς, Τόρζε, Πλατέλλας, Τρούγιτς, Ντουρμισάι

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν για την ΑΕΛ οι: Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Πινακάς, Μούζεκ

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Σιόντης, Καρτάλης, Λώλης, Νάουμετς, Λέο, Κριζμάν

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν για τον ΠΑΣ οι: Εραμούσπε, Λιάσος, Ντομίνγκες, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Δούμτσης

To Top