ΠΑΣ Γιάννινα: Καμία πρόταση για την αγορά, αποφασίζει την παραμονή η οικογένεια Χριστοβασίλη

Η νέα χρονιά θα βρει την ομάδα στην Super League 2, μια ιδιαίτερη κατηγορία που για πολλούς είναι και η πιο δύσκολη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια κατηγορία με ελάχιστα οικονομικά έσοδα, με ομάδες που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και με κατά πάσα πιθανότητα ένα καινούργιο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο με 20 ομάδες.

Την ίδια ώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο υποβιβασμός έφερε εξελίξεις. Η οικογένεια Χριστοβασίλη με επίσημη δήλωση στις 2 Απριλίου ανακοίνωνε πως παραχωρεί τον σύλλογο ξεκαθαρίζοντας πως ήρθε η ώρα ο σύλλογος να γυρίσει σελίδα, προσθέτοντας πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν, διευκολύνοντας την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Στην ανακοίνωση αυτή μάλιστα είχαν κάνει και την αυτοκριτική τους τονίζοντας πως οι προσπάθειες τους δεν έφεραν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν. Την ίδια ώρα και ο κόσμος είχε εκφράσει την επιθυμία η οικογένεια να αποχωρήσει από την ομάδα και ένας επιπλέον λόγος που οι νυν ιδιοκτήτες μπήκαν σε αυτή την διαδικασία ήταν και αυτός ο λόγος σεβόμενοι την επιθυμία μεγάλης μερίδας φιλάθλων.

Από εκείνη την ημέρα και συγκεκριμένα από τις 2 Απριλίου συμπληρώνονται σχεδόν δύο μήνες και θα περίμενε κανείς πως από την στιγμή που η οικογένεια Χριστοβασίλη είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει πως θα είχε βρεθεί ήδη διάδοχη κατάσταση. Άλλωστε, μιλάμε για μαγαζί γωνία, για μια ομάδα με τεράστια δυναμική. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική.

Μέχρι και τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα απολύτως ενδιαφέρον, καμία επίσημη πρόταση που να έχει έρθει τόσο στα γραφεία της ΠΑΕ όσο και προσωπικά στα ίδια τα αδέρφια. Παρά τις φήμες που ακούγονταν τόσο για τοπικούς επιχειρηματίες όσο και για άλλους πιθανούς υποψηφίους ποτέ δεν υπήρξε καμία σοβαρή ενόχληση που θα εκδήλωνε ενδιαφέρον για την απόκτηση του μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα!

To Top