ΠΑΣ Γιάννινα: Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Εραμούσπε ενόψει Άρη

Μ’ ένα καινούργιο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα το πρωί της Παρασκευής. Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε που έχει κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες μέρες, δεν έχει καταφέρει να τις ξεπεράσει πλήρως και η παρουσία του στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Αργεντινός αμυντικός δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης που περιελάμβανε διπλό στο μισό γήπεδο και θα δει και αύριο ο προπονητής σε τι κατάσταση θα είναι, οπότε αναλόγως θα αποφασίσει αν θα πρέπει να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ο Ροσέρο σήμερα έβγαλε μόνο μέρος της προπόνησης και παραμένουν στο 50%-50% οι πιθανότητες να ακολουθήσει την ομάδα στην Θεσσαλονίκη. Και να ακολουθήσει, όμως, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για μερικά λεπτά ως αλλαγή.

Κατά τα άλλα, η ομάδα θα πάει για το παιχνίδι με τους «κίτρινους» χωρίς τους τραυματίες Νίνη, Παμλίδη, Καραχάλιο, Παντελάκη, τους τιμωρημένους Τζίνο και Πήλιο και όπως σημειώσαμε ήδη, θα περιμένει ως αύριο ο προπονητής για τους Εραμούσπε και Ροσέρο. Φυσικά υπάρχουν και οι μακροχρόνια απόντες Κόντε και Κιάκος.

Με βάση τις παραπάνω απουσίες, αν χρειαστεί να λείψει ο Εραμούσπε, τότε τη θέση του θα πάρει ο Μπορταγκαράι, τη θέση του τιμωρημένου Πήλιου θα πάρει ο Ράντου που είναι καλύτερα πλέον (σ.σ. είχε γυρίσει το πόδι τους στην προπόνηση της Δευτέρας), τις θέσεις Τζίνο και Νίνη που έπαιξαν βασικοί την προηγούμενη εβδομάδα διεκδικούν Μπιλμπάο και Λιάσος και για το δεξί «φτερό» της επίθεσης τη θέση διεκδικούν Τζίμας και Λώλης. Με άλλα λόγια μιλάμε για δύο πιθανά ντεμπούτα (σ.σ. Ράντου, Μπορταγκαράι) και μία επιστροφή (σ.σ. Μπιλμπάο) ακριβώς έναν γύρο μετά, καθώς ο Ισπανός είχε μείνει εκτός δράσης μετά το ματς των “Ζωσιμάδων” με τον Άρη, λόγω συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών.

Σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης επικεντρώθηκε στην επιθετική τακτική και το «χτίσιμο» παιχνιδιού απέναντι σε επιθετικό πρέσινγκ των αντιπάλων. Πιο αναλυτικά, μετά την προθέρμανση η ομάδα ξεκίνησε με ασκήσεις τακτικής σε απλή μορφή στην αρχή, δηλαδή χωρίς αντίπαλο, και μετά έγινε παιχνίδι 11 εναντίον 11 στο μισό γήπεδο.

To Top