ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πατάει… γκάζι από σήμερα ο Άρης, “λοκάρει” στο ντέρμπι κορυφής με Ολυμπιακό!

Έπειτα από το χθεσινό πρόγραμμα αποφόρτισης στο Νέο Ρύσιο, οι ρυθμοί σήμερα ανεβαίνουν κατακόρυφα για τον Άρη!

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το πρώτο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος της Super League.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς έχει ξεκινήσει ένας μήνας ιδιαίτερα δύσκολος κι απαιτητικός για τον Άρη με 5 ίσως και 6 αγώνες έως τα Χριστούγεννα.

Η αρχή έγινε στο Αγρίνιο και τώρα το δεύτερο και πολύ πιο δύσκολο “εμπόδιο” είναι αυτό του Ολυμπιακού, με τον οποίο ο Άρης είναι στην 1η θέση της Super League με 19 βαθμούς σε 7 παιχνίδια, έκαστος.

Το θετικό για τον Άκη Μάντζιο, πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα από την αναμέτρηση στο Αγρίνιο. Όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Έλληνα προπονητή, που μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία γι αυτό το ματς δίχως πονοκεφάλους.

Παράλληλα, θα έχει την δυνατότητα για… κατασκοπεία, καθώς ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Τετάρτη στο Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης μία συνθήκη, που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης στο μεταξύ τους ντέρμπι, καθώς γνωρίζει πως οι Πειραιώτες θα προέρχονται από δύο δύσκολες αναμετρήσεις μέσα σε λίγες μέρες. Αρχικά με τον Παναθηναϊκό κι έπειτα με τους Άγγλους.

 

To Top