ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πατάει… γκάζι ο Ματέο, το… κοντέρ “γράφει” γκολ και ουσία για τον Άρη

Πατάει… γκάζι ο Ματέο Γκαρσία, το… κοντέρ “γράφει” γκολ και ουσία για τον Άρη!

Μακράν ο καλύτερος μαζί με τον Μπαντού Εντιαγέ ήταν στο παιχνίδι του Βόλου ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος από χθες είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη με τρία γκολ, έχει μια ασίστ και έντεκα τελικές προσπάθειες μετά από εννιά αγωνιστικές.

Κατά γενική ομολογία ήταν και στον Βόλο ένας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να έρθει η νίκη. Είναι ένας… μεταμορφωμένος προς το καλύτερο επιθετικός, θυμίζοντας στα τελευταία ματς τον Ματέο της πρώτης του χρονιάς, δυο περιόδους πριν στον Άρη!

Είχε λάμψει και στο ΟΑΚΑ. Κόντρα στην ΑΕΚ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του για φέτος, σκοράροντας παράλληλα δεύτερο του γκολ (το πρώτο κόντρα στον Ατρόμητο. Από μία πολύ ωραία σέντρα του Σούντγκρεν κατάφερε να στείλει με πολύ όμορφο τρόπο την μπάλα στα δίχτυα του Στάνκοβιτς (μειώνοντας στο τελικό, όπως αποδείχτηκε, 2-1) με κεφαλιά, όπως και το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ. Και δεν έμεινε μόνο σε αυτήν…

Η απόδοση του Αργεντίνου αποτελεί βαρόμετρο για όλον τον Άρη και όπως φάνηκε και χθες αποτελεί μια σπουδαία ποδοσφαιρική μονάδα που μπορεί να κάνει την διαφορά. Με τέτοιο, μεταμορφωμένο Ματέο, οι κιτρινόμαυροι ομάδα έχει να “εισπράξει” πολλά στον αγωνιστικό ΄χώρο”.

 

 

To Top