“Πατάει” Θεσσαλονίκη ο Κέλι, αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος με το Περιστέρι

Η επιστροφή του Αμερικάνου Τζέιμς Κέλι στον Άρη είναι γεγονός! Στο αεροπλάνο μπήκε από χθες ο Κέλι, σήμεραΤετάρτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του PRESSARIS από την περασμένη εβδομάδα!

Ο Αμερικάνος μπήκε… οικογενειακώς στο αεροπλάνο από τις Η.Π.Α για την επιστροφή του στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας μάλιστα χθες ύο φωτογραφίες, μία με τα τέσσερα διαβατήρια της οικογένειας του και μία με τον μεγάλο του γιο στα καθίσματα του αεροπλάνου.

Ο Κέλι έκανε σημαντική προσπάθεια, ώστε να προλάβει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ απέμεναν τα τελευταία εμπόδια τα οποία ξεπεράστηκαν, έβγαλε διαβατήριο στο νεογέννητο μωρό του και από χθες βρέθηκε με τα εισιτήρια στο χέρι για να έρθει Ελλάδα και να παίξει άμεσα με τη φανέλα του Άρη.

Στόχος είναι ο Κέλι ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη, ώστε να προετοιμαστεί και να αγωνιστεί για τον αγώνα της 17ης Απριλίου με το Περιστέρι. Πάνω σε αυτό τον άξονα οι κιτρινόμαυροι πίεζαν τις προηγούμενες ημέρες να είναι στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι χθες ή το πολύ μ΄χρι σήμερα για να μπορέσει να προπονηθεί με την ομάδα και να ετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως κι έγινε.

Ήδη αναμένεται να ξεκινήσει ένας… αγώνα δρόμου για να προλάβει το Περιστέρι ο Κέλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης θα δώσει τέσσερις αγώνες για την κανονική διάρκεια με Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Απόλλωνα Πατρών.

To Top