Πατάνε και πάλι το… παρκέ, γυρίζει ο… διακόπτης

Χρόνος για ξεκούραση ή για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι το Σάββατο και άπαντες πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση. Ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει τους παίκτες του σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο για βίντεο και προπόνηση… σαν μη τρέχει τίποτα! Πατάνε και πάλι στο παρκέ και επιστρέφουν στη σκληρή δουλειά.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Θέλοντας και μη όλοι οι παίκτες και όλα τα μέλη του Άρη πρέπει να αφήσουν πίσω τους την χθεσινή μεγάλη νίκη επί του συμπολίτη για το κύπελλο.

Σήμερα το απόγευμα πρέπει να γυρίσει ο… διακόπτης και να συγκεντρωθούν όλοι για το ματς με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, που μπορεί να φαντάζει για μερικούς ως εύκολο από τη στιγμή που η ομάδα κέρδισε χθες στο κύπελλο, όμως είναι ένα καινούριο παιχνίδι, μια άλλη ιστορία και τελείως διαφορετικά τα δεδομένα και τα “πρέπει” πλέον για τους κίτρινους.

Εννοείται πως όλα αυτά θα αναλυθούν από τον Αγγέλου προς την ομάδα του και μέσα στο επόμενο τριήμερο θα την ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για τον στόχο του Σαββάτου, που είναι η νίκη και τίποτα άλλο.

 

To Top