Πατέρας έχει ξοδέψει 4.000 ευρώ για να δει τον Ρονάλντο με τον γιο του, αλλά… απουσιάζει

Άμα δε σε θέλει… Ένας Άγγλος πατέρας έχει ξοδέψει περίπου 4.000 ευρώ συνολικά για να κάνει το χατίρι του γιου του να δει αγωνιζόμενο από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που έχουν βρεθεί στο γήπεδο, ο Πορτογάλος σταρ απουσίαζε!

Ο 43χρονος Κρις Μπρουμ και ο 12χρονος γιος του, Ζακ, ταξίδεψαν στην Ιταλία για να δουν τον CR7 με τη Γιουβέντους, αλλά για κακή τους τύχη εκείνη τη μέρα δεν χρησιμοποιήθηκε για να πάρει ανάσες. Η γκαντεμιά όμως δεν σταμάτησε εκεί. Παρότι ο Ρονάλντο επέστρεψε στην Αγγλία και η μετακίνηση ήταν πολύ πιο προσιτή, δεν μπόρεσαν να τον δουν σε άλλα δύο ματς.

Το πρώτο ήταν το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» με τη συμπολίτισσα Σίτι (1-4), όπου ο 37χρονος άσος έλειψε λόγω τραυματισμού και το δεύτερο το περασμένο Σάββατο, στο 1-1 με τη Λέστερ, όπου και πάλι απουσίαζε λόγω ίωσης.

«Μου έχει κοστίσει ένα χέρι κι ένα πόδι, αλλά έχω υποσχεθεί στον γιο μου πως θα δει τον Ρονάλντο και θα τα καταφέρουμε, ό,τι κι αν συμβεί!», δήλωσε ο αποφασισμένος πατέρας, παρά το… 0/3.

To Top