Πατέρας Κατσούλη: «Με τον Άλκη, ξαναζώ το δράμα του παιδιού μου, είμαι δίπλα στην οικογένεια ό,τι χρειαστεί»

Πέρασαν οκτώ χρόνια από τη δολοφονία του γιου του Κώστα σε εκείνο το μοιραίο παιχνίδι Ηρόδοτος-Εθνικός κι ενώ παλεύει ακόμα για δικαιοσύνη, ο Βασίλης Κατσούλης, στα 81 του πια, στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

“Προσπαθώ όσο μπορώ να πατάω στη γη. Το δράμα αυτής της οικογένειας, που έχασε το 19χρονο παιδί της στα καλά καθούμενα, είναι όπως συνέβη στο δικό μου παιδί”, ανέφερε αρχικά στη Live Sport.

Για το πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε για τον Άλκη: “Δεν θέλω να φορτίσω συναισθηματικά τον λόγο μου, αλλά δεν μπορώ και να μην το πω. Αυτές τις μέρες ξαναζώ το δράμα του παιδιού μου, που πριν “φύγει” το έβλεπα 15 μέρες σε κώμα στο νοσοκομείο. Μόνο αυτό, όπως καταλαβαίνετε, φτάνει για να πιεις όλο το φαρμάκι. Να μην αφήσεις ούτε σταγόνα”!

Για το αν θέλει να στείλει ένα μήνυμα στην οικογένεια του Άλκη: “Έχουν τη συμπαράστασή μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι πιο συγκεκριμένο. Είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειαστεί να κάνω για να στηρίξω αυτούς τους ανθρώπους. Θα το κάνω. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό”.

Ενώ για τη στάση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη σε όλα όσα συμβαίνουν: “Αν ήμουν στη θέση του, θα έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα που επί των ημερών μου έγινε κάτι τέτοιο και πάω σπίτι μου”.

To Top