ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πατέρας πέντε παιδιών ο δολοφόνος του 85χρονου στις Σέρρες

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο χωριό Κάτω Πορόια Σερρών, μετά την ομολογία του 29χρονου δράστη (πατέρα πέντε παιδιών) ότι πριν από λίγες μέρες σκότωσε τον 85χρονο γείτονά του για να του κλέψει τα χρήματα.

Μαζί του στη φυλακή οδηγήθηκε και η 24χρονη σύζυγός του, η οποία ήταν παρούσα στη δολοφονία του ηλικιωμένου, ωστόσο η ίδια υποστήριξε ότι δεν ήταν συνεργός στο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο 29χρονος, ο ηλικιωμένος είχε επισκεφθεί το σπίτι του προκειμένου να πάρει μια τηλεόραση την οποία του είχε υποσχεθεί. Όταν έσκυψε να την σηκώσει, ο δράστης τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα σιδερολοστό και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει και με τα χέρια. Τότε η γυναίκα του άρχισε να φωνάζει και ο 29χρονος κλείδωσε την πόρτα, επειδή πανικοβλήθηκε.

«Είχα την πληροφορία ότι ο 85χρονος είχε πάνω του λεφτά, για αυτό τον χτύπησα» είπε στην ομολογία του ο 29χρονος.

Το ζευγάρι ζούσε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, και σύμφωνα με την γειτονιά είχε αναπτύξει καλές σχέσεις με τον ηλικιωμένο. Ο δράστης εργάζονταν ως βοσκός και δεν φέρεται να ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός με τους κατοίκους του χωριού. Το ζευγάρι εντοπίστηκε δύο μέρες μετά τη δολοφονία στο Διδυμότειχο, όπου ζουν οι γονείς της 24χρονης γυναίκας.

Ο δράστης είχε και στο παρελθόν καταδικαστεί για διακεκριμένες κλοπές και ληστεία, ενώ η σύζυγός του έχει λευκό ποινικό μητρώο.

To Top