Πατατράκ της Ρεάλ, ήττα με 2-0 από τη Σαχτάρ και κίνδυνος για… αποκλεισμό (videos)

H «βασίλισσα» ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-0) και πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «υποβιβαστεί» στο Europa League!

H Σαχτάρ Ντόνετσκ κέρδισε την βασίλισσα για δεύτερη φορά (την είχε κερδίσει και στην Μαδρίτη) και πλέον η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα της Γκλάντμπαχ με την Ίντερ, ώστε να ξέρει αν μπορεί να έχει την τύχη στα χέρια της την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι της Μαδρίτης απέναντι στους Γερμανούς.

Η χιονόπτωση στο Κίεβο βοήθησε τους Ουκρανούς, που έπαιξαν έξυπνα πίσω από την μπάλα. Ο Βαράν ρίσκαρε πολύ την κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του στον Μοράες (14’), με τους Μαδριλένους να απειλούν μόνο με τον Ασένσιο στο πρώτο μέρος.

Από κόρνερ της βασίλισσας ξεκίνησε η αρχή του… τέλους. Η Σαχτάρ βγήκε με πολλούς παίκτες στην κόντρα, ο Μεντί δεν ζύγισε καλά την φάση και ο Ντεντίνιο άνοιξε το σκορ (56’). Η εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ακόμα χειρότερη και το δεύτερο γκολ των Ουκρανών έμοιαζε πολύ πιθανό από την ισοφάριση, όπερ και εγένετο.

Ο Ισραηλινός Σόλομον διέσχισε ανενόχλητος το μισό γήπεδο και με συρτό σουτ έκανε το 2-0 (83’) που φέρνει πια την Ρεάλ Μαδρίτης σε δεινή θέση…

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ ΓΚΟΛ
1. Γκλάντμπαχ 4 8 14-4
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 5 7 5-12
3. Ρεάλ Μαδρίτης 5 7 9-9
4. Ιντερ 4 2 4-7

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκλάντμπαχ

To Top