“Πατινάζ” αλλοίωσης και ανισονομίας! Η ρεβάνς του Άρη στη Λαμία, το μόνο ματς που θα γίνει!

Φοβερά πράγματα γίνονται για μια ακόμη φορά στην τρομερή Ελλάδα και τον αθλητισμό της, βιώνοντας την απόλυτη αλλοίωση και του Κυπέλλου Ελλάδας και του Πρωταθλήματος με προφανές θύμα τον Άρη, αλλά και την Λαμία.

Η ΕΠΟ της… εξυπηρέτησης αποφάσισε (και ήρθε να δέσει το “γλυκό” με την ενημέρωση της ΓΓΑ και της Πολιτικής προστασίας) να διεξαχθεί μόνο το παιχνίδι της Λαμίας με τον Άρη! Κανένα άλλο ματς κυπέλλου από τα υπόλοιπα.

Άρης και Λαμία θα είναι οι μοναδικές ομάδες που θα παίξουν πέντε ματς σε 15 ημέρες, διότι πριν από λίγο υπήρξε ενημέρωση από την ΓΓΑ σύμφωνα με την οποία… “Στην απόφαση “Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας”.

Όπερ αυτό σημαίνει πως δεν θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός στο Κύπελλο (με… φωτογραφική διάταξη από την κυβέρνηση) καθώς και ότι άλλο υπάρχει σε αυτές τις Περιφέρειες. Ωστόσο για το Λαμία – Άρης που είναι στον Νομό Φθιώτιδας δεν φαίνεται να υπάρχει σχετική πρόβλεψη, άρα θα γίνει κανονικά.

Όλες οι ομάδες θα… προφυλαχθούν και ξεκουράζονται και ο Άρης (όπως και η Λαμία) στην προκειμένη περίπτωση θα παίξουν κανονικά. Οι κιτρινόμαυροι θα παίξουν βράδυ Τετάρτης θα γυρίσουν ξημερώματα Πέμπτης και το Σάββατο θα μπουν και πάλι στον δρόμο για να πάνε στο Αγρίνιο.

 

To Top