ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πατουλίδου: “Η αξιοποίηση του Γκάλη και η βοήθεια στον Άρη στη συζήτηση με Καρυπίδη”!

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Βούλα Πατουλίδου μίλησε με αφορμή την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θόδωρο Καρυπίδης.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την συνάντηση του κ. Καρυπίδη και του κ. Τζιτζικώστα είπε:

Έγινε μία συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Καρυπίδη, ήμουν και εγώ εκεί. Το σημαντικό θέμα ήταν το ποδόσφαιρο και τι μέλλει γενέσθαι, οι ομάδες στη Θεσσαλονίκη χαροπαλεύουν, ανεβαίνουν, δίκαια ή άδικα, πως αυτό μπορεί να δυναμώσει και οι χώροι να είναι καλύτεροι, όσο μπορεί η Περιφέρεια να συνεισφέρει ή όχι. Σε γενικές γραμμές συζητήθηκαν αυτά και πόσο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και περαιτέρω η όποια προσπάθεια ώστε να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Έχουμε ένα πρόγραμμα που τρέχει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων, όσο παραπάνω μπορεί να ενισχυθεί όλη αυτή η προσπάθεια ήταν οι προβληματισμοί του κ. Καρυπίδη όπως εξέφρασε στον κ. Τζιτζικώστα, πως δηλαδή αυτοί οι χώροι μπορούν να βελτιωθούν αξιοποιώντας κάποια προγράμματα.

Όταν γίνεται πρόταση για συζήτηση και ειδικά όταν είναι φορέας τέτοιου μεγέθους πάντα είναι ανοιχτή η πόρτα για να γίνουν συζητήσεις.

Μιλήσαμε για γενικότερα κομμάτια, για το αν θα μπορούσε και ο Άρης να αξιοποιηθεί και όχι να χρησιμοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνομα που έχει διαπρέψει στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα και παγκοσμίως, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό ήταν προβληματισμός με όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό να αξιοποιηθεί αλλά πάντοτε με γνώση του κ. Καρυπίδη.

Για τις προσπάθειες που κάνει η ΠΚΜ είπε:

Σε αυτά δεν υπάρχει επιλογή, όταν υπάρχει ένας ανώτατος φορέας και ζητάει κάτι από την Περιφέρεια, τότε είναι εκεί γιατί η Περιφέρεια είναι δίπλα σε όλους τους πολίτες. Δεν υπάρχουν διαχωρισμοί αλλά επειδή τρέχουμε και ένα μεγάλο πρόγραμμα με 8 δήμους, πρέπει να είναι κατανοητό πόσο ώριμος είναι ο καθένας που προτείνει ένα έργο και έχει μεγάλες πιθανότητες να το κερδίσει. Αν έρθουν τρεις και ο ένας τηρεί όλες τις προϋποθέσεις εκείνος είναι που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα, μόνο στα λόγια δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί ένα πρόγραμμα. Εκείνο που θα ήθελα επίσης να πω σε μία προσπάθεια που γίνει τον τελευταίο ενάμησι χρόνο και βλέποντας τις πολύ μικρές κατηγορίες στις ομάδες, στις ΕΠΣΜ, η Αντιπεριφέρεια του Αθλητισμού μπήκε σε μία διαδικασία προσπάθειας ανεύρεσης και χορηγού έτσι ώστε όλες οι ομάδες της ΕΠΣΜ να έχουν τουλάχιστον τ φαρμακείο έτσι όπως το καθορίζει ο γιατρός. Έχουμε βρει φαρμακεία για όλες τις ομάδες σε συνεργασία με τον κ. Σάββα Δημητριάδη, ήταν και μία παλαιότερη σκέψη του Διονύση Ψωμιάδη και την Δευτέρα στο Ολυμπιακό Μουσείο στις 19:00 η ώρα θα δοθεί το φαρμακείο σε όλες τις ομάδες. Γίνεται προσπάθεια για να γίνει αυτό και στις υπόλοιπες 6 Περιφέρειες.

Για το κομμάτι του Άρη είπε:

Για το Ρύσιο δεν έγινε κάποια συζήτηση, εκτός αν έγινε πριν από εμένα επειδή εγώ καθυστέρησα ένα τέταρτο. Ο Νίκος Γκάλης προέκυψε ως απόρροια αυτού που είχε προηγηθεί κάποιες μέρες ότι θα είναι μέσα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ο ίδιος αντέδρασε γιατί δεν ήταν γνώστης. Επειδή προφανώς έχει καλές σχέσεις γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος, μιλούσε με πολύ μεγάλη εκτίμηση μία τέτοια μεγάλη αξία να μη μένει στο σκοτάδι. Αυτό για να αξιοποιηθεί πρέπει να γίνει κουβέντα και να γίνει συζήτηση με τον πρωταγωνιστεί, με τον κ. Γκάλη. Με τον κ. Γκάλη θα μιλήσει ο κ. Καρυπίδης για να δει αν είναι πρόθυμος και αν θέλει.

Για τον κ. Τζιτζικώστα είπε:

Εκείνη η κατηγορία που είχε γίνει με τον Ιβάν Σαββίδη ήταν άδικη, ο πολιτικός έχει και μια ανθρώπινη διάθεση. Εάν κληθεί να βρεθεί στο Παλέ και είναι εδώ θα το κάνει. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους.

Για τον κ. Καρυπίδη είπε:

Είναι ένας νεαρός, ορμητικός, αυτό που εξέφρασε στη προσπάθεια του να δημιουργήσει και βεβαίως αυτό που καταλαβαίνεις ότι ως επιχειρηματίας μέσα σε έναν δαίδαλο που αύριο δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί, προβληματισμό για το πως μπορεί να συνεισφέρει σε αυτόν τον τόπο γιατί εδώ θέλει να είναι η έδρα. Υπάρχουν ερωτηματικά που έρχονται απαντήσεις και την άλλη μέρα, αναιρούνται.

Για τον μπασκετικό Άρη είπε:

Ο κ. Γιαννάκης είχε έναν γυμναστή γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια δομημένη ομάδα όταν πας να αναλάβεις τον Άρη μέσω της Περιφέρειες έγινε μεγάλη προσπάθεια.

Ότι έχει σχέση με την άθληση πρέπει να αφορά τους πάντες αλλά υπάρχουν κανόνες, όταν οι κανόνες γίνονται λάστιχο τότε υπάρχει τέτοιο μπέρδεμα που δεν ξέρεις ποιος κερδίζει, ποιος χάνει, αν θα πρέπει να είναι του παρασκηνίου δουλειές ή του αγωνιστικού χώρου. Όσο λοιπόν οι πιο πάνω από εμάς, νομοθετούν αλλά αφήνουν παραθυράκια τα προβλήματα μεγαλώνουν.

Για τα σενάρια να κατέβει δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ζαγοράκης είπε:

Από τον ίδιο μέχρι στιγμής δεν νομίζω ότι είναι μέσα στις προθέσεις του.

To Top