Πατρίκ Ντιμπαλά η εναλλακτική πίσω από Χαριστέα, Μάντζιο!

Ο Πατρίκ Ντιμπαλά είναι η τρίτη λύση του Μάκη Κατσαβάκη για την κορυφή της επίθεσης του Άρη την επόμενη χρονιά, πίσω από τους Άγγελο Χαριστέα και Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο Κογκολέζος επιθετικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των κίτρινων, βλέποντας πως ο Άγγελος Χαριστέας διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και ο Βαγγέλης Μάντζιος παρουσιάζεται προβληματισμένος για την κατάσταση που θα συναντήσει στον Άρη.

Ο Ντιμπαλά με ύψος 1,87μ. είναι φορ περιοχής, έχει στοιχεία που ταιριάζουν στο τρόπο παιχνιδιού που θα εφαρμόσει ο Κατσαβάκης και συν τοις άλλοις διαθέτει άριστη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος και της πραγματικότητας στην Ελλάδα.

Βρίσκεται στην χώρα μας από το 2006, όταν και αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης (18 συμμετοχές, 7 γκολ). Τις δύο επόμενες χρονιές ήταν μέλος του Λεβαδειακού με τον οποίο είχε 58 συμμετοχές και 11 γκολ. Το 2009 πήγε στον ΠΑΣ και σε 26 αγώνες σκόραρε 2 γκολ. Επέστρεψε στον Λεβαδειακό την χρονιά 2010-11 και είχε 15 συμμετοχές και 4 γκολ και φέτος έπαιξε με την φανέλα του Πανιωνίου στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχοντας 11 συμμετοχές και 2 γκολ. Συνολικά έχει 128 αγώνες στην Σουπερλίγκα και 26 γκολ.

 

To Top