ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παυλίδης: “Θα ανέβουμε εξίσου εύκολα”

Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη για τη χρονιά που ακολουθεί στη Β΄ Εθνική, το κατά πόσο είναι έτοιμος, αλλά και για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Yellowradio:

Για το νέο του συμβόλαιο: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί ο προπονητής και η διοίκηση με εμπιστεύτηκαν για μια ακόμα χρονιά και μου δόθηκε η ευκαιρία ν΄ αποδείξω τι αξίζω και να τους βγάλω ασπροπρόσωπους, Πέρυσι ήμουν πολύ άτυχος, φέτος θέλω μόνο υγεία να έχω και τα άλλα μέσα από δουλειά γίνονται».

Για τη νέα χρονιά: «Θα είναι πιο δύσκολη χρονιά, θα έχει πιο δύσκολες ομάδες αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Μέσα από προγραμματισμό, καλή προετοιμασία και δουλειά στις προπονήσεις όλα θα πάνε καλά».

Για τη σημασία της παρουσίας του Ν. Αναστόπουλου στον πάγκο του Άρη: «Ο κ. Αναστόπουλος είναι χρόνια στον χώρο, είναι αξιόλογος το ξέρουν όλοι οι Έλληνες. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι και πέρυσι φάνηκε ότι ο προπονητής ξέρει καλά όλες τις κατηγορίες διότι η ομάδα ανέβηκε εύκολα. Πιστεύω ότι θ΄ ανέβουμε εξίσου εύκολα μέσω του προγραμματισμού και της προετοιμασίας».

Για το αν είναι έτοιμος για την προετοιμασία: «Αφιέρωσα αρκετό χρόνο στην προετοιμασία μου, να δυναμώσω το πόδι μου ώστε να είμαι έτοιμος για την προετοιμασία με την ομάδα. Έχασα αρκετό χρόνο οπότε δεν είχε χρόνο για διακοπές».

To Top