ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παυλίδης: “Μας έχει βοηθήσει η διακοπή…”

Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια, για τη νίκη του Άρη, αλλά και το δικό του τέρμα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τον αγώνα:«Ηταν ένα χρήσιμο παιχνίδι για εμάς, ώστε να διατηρηθούμε σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε η ομάδα των δύο πρώτων αγώνων στο πρωτάθλημα. Παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο και η συνέχεια θα είναι ανάλογη και στο πρωτάθλημα».

Για το κατά πόσο η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε την ομάδα:«Σίγουρα μας βοήθησε, κυρίως για ηρεμήσουμε όλοι μας. Να σκεφτούμε κάποια πράγματα και να δούμε τι έχουμε κάνει λάθος. Αυτό το δείξαμε και στο παιχνίδι. Βάζουμε κάτω τα κεφάλια και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πρώτο του 90λεπτο μετά από πολύ καιρό και το γκολ που πέτυχε:«Νιώθω πολύ χαρούμενος . Σιγά-σιγά βρίσκω τα πατήματα και το ρυθμό μου. Ωστόσο δεν επαναπαύομαι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, να ακοώ ό,τι μου λέει ο προπονητής μου και να συνεχίσω έτσι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι αγανακτισμένος τα τελευταία τρία χρόνια. Υπάρχει απογοήτευση, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα δεν κέρδισε τα δύο πρώτα παιχνίδια. Πρέπει όμως να κάνουν λίγη υπομονή. Στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Και όποιος γελάει καλύτερα, γελάει τελευταίος…».a

To Top