ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: «Παικτάρα ο Ματέο, δεν σταματάει τίποτα τον Καρυπίδη»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης, μίλησε για την πορεία των «κιτρινόμαυρων» ως τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το που βρίσκεται ο ίδιος:

Είμαι στην Καλαμάτα με προπονητή τον Νίκο Αναστόπουλο. Γνωριζόμαστε από τον Άρη, είχαμε πάντα μια καλή σχέση και πάντα με εμπιστευόταν. Έχουμε καλούς παίκτες, είναι και ο Μαρκόσφκι εδώ, είναι ο Αραμπατζής που έπαιζε στην ΑΕΚ, είναι κάποια παιδιά από την Παναχαϊκή όπως ο Παπατόλιος.

Για το επόμενο παιχνίδι:

Παρακολουθώ τον Άρη, αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πατάει καλά. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν είναι εύκολο. Τον έζησα, ήμουν εκεί μέχρι πριν μια εβδομάδα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Άρης δεν πρέπει να τον υποτιμήσει. Όταν υποτιμάμε κάποιον αντίπαλο την πατάμε.

Για τον Απόλλωνα:

Έχει έναν καλό προπονητή τον κ.Παράσχο που γνωρίζει από Ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ομάδα που έχει έρθει με ενθουσιασμό, είναι παιδιά που θέλουν να παίξουν, θέλουν να δείξουν. Όταν παίζεις με τον Άρη, με τον Ολυμπιακό και με τις μεγάλες ομάδες θέλεις να δείξεις.

Για το ότι ο Άρης εμπιστεύεται έναν Έλληνα προπονητή:

Σε Έλληνες προπονητές και ποδοσφαιριστές πρέπει να δείχνουν εμπιστοσύνη οι ομάδες. Ξέρουμε όλοι τον κ.Άκη Μάντζιο. Γνωρίζει πολλά πράγματα και πρέπει να του δείξει εμπιστοσύνη και ο κόσμος και η διοίκηση. Χρειάζεται χρόνο και αυτός. Δεν μπορεί να κάνει θαύματα κατευθείαν. Θα δουλέψει το δικό του το κομμάτι και πιστεύω ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα.

Για όσους φοβούνται ότι ο Άκης Μάντζιος δεν έχει καλό βιογραφικό:

Όλοι από κάπου ξεκινάνε. Δεν πας με το καλημέρα στον Άρη, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Ο κ.Μάντζιος γνωρίζει καλά την Super League. Πιστεύω ότι θα βγάλει το κομμάτι του και στον Άρη. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή.

Για το πως πρέπει να παρουσιαστεί στο παιχνίδι με τον Άρη:

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα. Τις τρεις ομάδες που έχει ο Άρης μπροστά του μπορεί να τις κερδίσει, θα πρέπει όμως να βλέπουν τα παιχνίδια ένα-ένα. Να κερδίσουν πρώτα τον Απόλλωνα και μετά να δούνε τα επόμενα ματς.

Για τον Ματέο Γκαρσία:

Είναι… παικτάρα! Έρχεται πιο ώριμος. Έπαιξε Champiopns League και έρχεται σε μια πόλη που αγαπάει και τον αγαπάνε.

Για τον Δεληζήση:

Είναι ο… τελευταίος τον Μοϊκανών. Μιλάω μαζί του. Είναι η ψυχή της ομάδας στα αποδυτήρια.

Για τον Θωμά Ναζλίδη:

Είναι φίλος μου, μιλάω μαζί του, είναι στην ομάδα που αγαπάει και θα δώσει το 1000%.

Για τον Καρυπίδη:

Ήταν άδικο αυτό που έγινε με το μπαν δεν μπορούν να πληρώνουν οι νέοι πρόεδροι τις παλιές αμαρτίες. Αλλά είναι άνθρωπος που δεν μπορεί να τον σταματήσει τίποτα.

To Top