ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: “Όταν είσαι στον Άρη πάντα η ευθύνη είναι μεγάλη…”

Ο Μπάμπης Παυλίδης, ανανέωσε για τα επόμενα τρία χρόνια με τους «κιτρινόμαυρους», όντας ο παλαιότερος πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας, έχοντας μπροστά του αυτή τη φορά τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Την Σούπερ Λίγκα με τον Άρη!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο 27χρονος μέσος, στάθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την εκκίνηση της νέας σεζόν:

«Αρχικά, θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου συμβόλαιο. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση όπως και το προπονητικό τιμ που με εμπιστεύτηκαν και με ήθελαν στην ομάδα. Είναι σημαντικό ότι ο κ. Ερέρα εισηγήθηκε θετικά για την παραμονή μου».

Είχες αγωνία όλο αυτό το διάστημα για το μέλλον σου στην ομάδα;

«Δεν ήμουν μόνο εγώ αλλά όλοι οι παίκτες. Περιμέναμε αρκετό καιρό. Ο σωστός προγραμματισμός όμως είναι να έρθει πρώτα προπονητής και μετά να αποφασιστεί ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα».

Πλέον ο πιο… παλιός. Αν και όχι μεγάλος σε ηλικία. Σε γεμίζει ευθύνη το νέο συμβόλαιο;

«Σε μία ομάδα όπως ο Άρης, έχεις πάντα ευθύνες. Είτε είσαι… παλιός είτε όχι. Δεν έχω άγχος. Ξέρω να διαχειρίζομαι καταστάσεις. Στο ποδόσφαιρο, πάντα μαθαίνεις. Ολοι σιγά-σιγά θα μάθουν ποιος είναι ο Άρης. Εγώ είχα την τύχη να συνεργαστώ και με παίκτες όπως ο Νέτο, που με βοήθησαν να αντιληφθώ το μέγεθος του συλλόγου».

Πόσο καλό είναι για σένα που επιστρέφεις στη Σούπερ Λίγκα και ειδικά με τον Άρη;

«Νιώθω πάρα πολύ καλά που επιστρέψαμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε κάτι διαφορετικό. Είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτό που είχα ζήσει με τη Βέροια. Βρισκόμαστε σε μία ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει».

 «Θέλω να ξεχάσω (σ.σ. γέλια) όσα ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Καλό θα είναι να τα αφήσουμε στην άκρη όλα αυτά και να ζήσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»

Νιώθεις ότι είσαι έτοιμος ψυχολογικά για τη φετινή σεζόν;

«Είμαι πάντα καλά. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν χρειάζεται όμως να λέμε πολλά λόγια. Μόνο δουλειά».

Ερωτώμενος, αναφορικά με την αγωνιστική φιλοσοφία του Πάκο Ερέρα, ο 27χρονος μέσος, είχε να πει:

«Του αρέσει να έχει πολύ μπάλα στις ασκήσεις. Στοιχεία τα οποία θεωρώ ότι αρμόζουν σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και κατοχής. Ξεκινήσαμε πολύ απότομα (σ.σ. γέλια). Σταδιακά όμως θα προσαρμοστούμε».

Τι πρέπει να αλλάξει ο… Μπάμπης Παυλίδης, για να είναι πιο ανταγωνιστικός φέτος;

«Σίγουρα τρόπο σκέψης. Πρέπει να δουλέψω παραπάνω για να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Ολοι έχουμε αδυναμίες. Μέσα από τη δουλειά, πιστεύω ότι θα τις καλύψω».

Συζητάτε καθόλου ή σχολιάζετε τις επαφές και τις κινήσεις που γίνονται όσον αφορά την ενίσχυση;

«Ανυπομονούμε να έρθουν κάποιοι παίκτες. Να τους γνωρίσουμε και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Φυσιολογικό είναι να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Θα τους εντάξουμε αρκετά γρήγορα στο κλίμα της ομάδας».

«Από τη στιγμή που η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει, ο κόσμος εννοείται ότι θα είναι ακόμα περισσότερος. Ανυπομονούμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο και ελπίζουμε να δίνουμε μόνο χαρές στους φίλους της ομάδας από εδώ και πέρα»

 

 

 

 

 

 

 

To Top