Παυλόπουλος: “Συζητούν σενάριο 20 ομάδων! Εξωφρενικό”

Ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Λέσχης Φίλων Άρη, Νίκος Παυλόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για την ανακοίνωση του φορέα σχετικά με τη γενική συνέλευση, για την απόφαση να δοθεί ο λόγος στον κόσμο για να βγει η επόμενη εκλεγμένη διοίκηση, αλλά και για την χτεσινή εκπομπή της ΕΡΤ με θέμα της ΑΕΚ, στην οποία εκτέθηκε ο Άρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που θα βγει σχετικά με την προκήρυξη της γενικής συνέλευσης: «Παραλάβαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και χτες είχαμε συνάντηση όλα τα μέλη του σ.σ. της Λέσχης Φίλων Άρη. Προετοιμάσαμε την ανακοίνωση και σήμερα θα την έχουμε έτοιμη να τη βγάλουμε στον αέρα για να ενημερώσουμε και τον κόσμο. Πήραμε μια ημερομηνία από την Helexpo που να είναι κενή η αίθουσα, η μέρα είναι λίγο περίεργη. Μόλις θα γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει, θα βγει και η ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ».

 Για τη θέληση της ΠΑΕ να αποφασίσει ο κόσμος για την επόμενη ημέρα στη διοίκηση της ομάδας, ανέφερε: «Φυσικά. Η συνέχεια της μάχης για την οικονομική εξυγίανση, τη διοικητική ανασυγκρότηση και την αγωνιστική αναδιάρθρωση της ΠΑΕ Άρης, προϋποθέτει την επίλυση πολύ σημαντικών προβλημάτων. Δε πρέπει να ληφθούν αποφάσεις από διοικήσεις που ορίστηκαν από το ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, αλλά από μια εκλεγμένη από τον κόσμο διοίκηση. Πρέπει η διοικήσεις της ΠΑΕ και της Λέσχης να έχουν την νομιμοποίηση από τον κόσμο να λύσουν τα τεράστια προβλήματα».

 Για το ρόλο της προσωρινής διοίκησης της Λέσχης, τόνισε: «Είμαστε 11 ημέρες διοίκηση. Το τι αντιμετωπίσαμε, δε λέγεται. Έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής έξι ανακοινώσεις. Το τεράστιο πρόβλημα της μη επικοινωνίας του κόσμου με τη Λέσχη είναι παρελθόν. Ενημερώνουμε τον κόσμο για το τι συμβαίνει στην ομάδα. Αυτός το σκοτάδι που επικρατούσε είναι πλέον παρελθόν. Ο κόσμος πληρώνει από το υστέρημα και πρέπει να ενημερώνεται».

 Για το πότε αναμένεται να βγει το πόρισμα του ελέγχου, υπογράμμισε: «Δε ξέρω. Δε ξέρω αν θα είναι έτοιμο όταν θα γίνει η γενική συνέλευση. Το πιο πιθανό είναι να μην είναι έτοιμο, αλλά μπορεί και να γίνει. Πάντως, το βλέπω δύσκολο. Προσπαθούμε τις τελευταίες ημέρες να βάλουμε τάξη σε πράγματα που δεν υπήρχε ποτέ τάξη».

 Για το ποια ήταν η κατάσταση που συνάντησαν οι ίδιοι όταν ανέλαβαν τη διοίκηση της Λέσχης, ανέφερε: «Δε θα ήθελα να μιλήσω τώρα. Θα μιλήσω στη συνέλευση. Πάντως, ο σκοταδισμός που επικρατούσε έχει σταματήσει. Γιατί έχουν γίνει σημεία και τέρατα στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα».

 Για το να υπάρχει έλεγχος για τα διαχειριστικά της Λέσχης, είπε: «Βέβαια. Βρίσκεται σε εξέλιξη ένας οικονομικός έλεγχος, τον οποίο αλλάξαμε σε διαχειριστικό, γιατί ο οικονομικός έλεγχος δε λέει τίποτα. Είναι έσοδα- έξοδα. Τώρα θα γίνουν φύλλο και φτερό όλα τα βιβλία τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

 Για τον όγκο των δεδομένων που πρέπει αν εξεταστούν για τον έλεγχο της ΠΑΕ, τόνισε: «Είναι τεράστιος. Δε μπορεί να τα συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Πρέπει να βρούμε την πορεία του χρήματος».

 Για το θέμα που έχει προκύψει με την εκπομπή της ΕΡΤ για την ΑΕΚ, στην οποία εκτέθηκε ο Άρης, επεσήμανε: «Χτες βγάλαμε την ανακοίνωση, γιατί συγκρίνουν ανόμοια πράγματα. Ο Άρης δεν έχει εκθέσει ποτέ την ΑΕΚ. Αυτοί τώρα τι θέλουν; Προσπαθούν με ύπουλα μέσα να βλάψουν την ομάδα μας. Είναι πραγματικά απαράδεκτο. Θέλουν να μεταθέσουν τα προβλήματά τους εκεί που νομίζουν ότι μπορούν να «χτυπήσουν» εύκολα. Έχουμε ζητήσει την κασέτα της εκπομπής. Αν προκύψουν θέματα, ο Άρης θα είναι καταπέλτης. Θα τους δώσουμε να καταλάβουν ότι τα ψέματα τελείωσαν. Βγήκαμε μπροστά όταν είχαμε μόνο 2% πιθανότητες να σώσουμε την ομάδα, και το κάναμε. Αυτό δεν το περίμεναν και τους γύρισε μπούμερανγκ. Τώρα συζητούν σενάριο 20 ομάδων στην πρώτη κατηγορία, για να σωθούν τα χρήματα της συνδρομητικής τηλεόρασης. Αυτό αν συμβεί, θα είναι εξωφρενικό. Να ξέρετε ότι η Λέσχη Φίλων Άρη είναι κέρβερος. Δε θα αφήσει τίποτα».

To Top