Πείσμωσαν περισσότερο από την αδικία, αλλά “στόματα ερμητικά κλειστά” από Μιλίνκοβιτς και παίκτες!

Η «σκόνη» από τα όσα διαδραματίσθηκαν το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας μπορεί να μην έχει ακόμα κοπάσει, ωστόσο παίκτες και προπονητής του Άρη έχουν ήδη αλλάξει σελίδα.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη έδωσε στους κίτρινους την ώθηση που χρειάζονταν την κατάλληλη στιγμή, όμως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να κοιτάζει κανείς πίσω. Στο μυαλό όλων βρίσκεται το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος και μόνο αυτό.

Την ίδια ώρα η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μετά την …περιπέτεια της ομάδας στην γειτονική Ημαθία. Είναι φανερό ότι όλοι έχουν πεισμώσει από τα όσα έγιναν. Όμως όλοι προτιμούν τώρα να έχουν “στόματα ερμητικά κλειστά”.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπήκε στη διαδικασία να αναλύσει πράγματα μια και οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από την αντιμετώπιση Βοσκάκη. Είναι πολύ πιθανό να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο τέλος της εβδομάδας, «πατώντας» στον επόμενο, εξίσου κρίσιμο αγώνα με τον Πλατανιά.

Το κύριο μέλημα του Σέρβου προπονητή είναι να βρει την κατάλληλη χημεία σε μια περίοδο που η ομάδα δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Παράλληλα θα επιχειρήσει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κενά που προέκυψαν μετά την Βέροια (Πουλίδο, Αγκάνθο, Οικονομόπουλος).

 

To Top