ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πεδουλάκης: “Καλό μάθημα για την ομάδα μας! Δεν βάλαμε τα κορμιά μας”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τα έβαλε με τους παίκτες του που παρουσιάστηκαν χωρίς σκληρότητα, χωρίς να βάλουν τα κορμιά τους στη μάχη και δεν θέλησε να αναφερθεί στην συμπεριφορά του μετά τον αγώνα, πηγαίνοντας προς την φισούνα των αποδυτηρίων του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός των πράσινων τόνισε: “Είναι ένα καλό μάθημα για την ομάδα μας. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί, να μην είναι το μυαλό μας είναι στην επίθεση. Τα δυνατά ματς ξεκινούν από την άμυνα, είχαμε πολλά προβλήματα στο ένας εναντίον ενός, ζεστάθηκαν τα γκαρντ του Άρη, δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ, θεωρώντας ότι είναι κάτι δευτερεύον, αλλά είναι ολόκληρη στρατηγική… Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε προβλήματα στο ριμπάουντ που δείχνει έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης. Θα μας δώσει ενδιαφέροντα πράγματα να δουλέψουμε, ειδικά για τα παιδιά που δεν έχουν πολλές εμπειρίες από τέτοια ματς. Πρέπει να βάζουμε περισσότερο το σώμα μας”.

Για το αν θα πρέπει να ξεκινάει τον Διαμαντίδη είπε ότι “έχει συνηθίσει να παίζει αυτό το ρόλο φέτος, να έρχεται από τον πάγκο. Δεν μπορούμε να τον καταπονούμε συνέχεια. Πρέπει να βγουν μπροστά άλλοι παίκτες και να πάρουν μαθήματα. Δεν είναι το πρόβλημα αυτό, αλλά αν είναι θα το λύσουμε”.

Καταλήγοντας τόνισε πως “δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δυνατοί δεν βάλαμε κορμιά, πόδια… Σα να μην ήμασταν εδώ. Στα μεγάλα ματς ξεκινάς από πίσω, από την άμυνα. Ο Νικ (Καλάθης) μας έλειψε αρκετά”.

Για την συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα όταν έβριζε χυδαία και έκανε ασεμνείς πράξεις σχολίασε: “Περιγράφετε την αντίδραση… Πρώτα να σχολιάσετε τις ροχάλες που φάγαμε, τα αντικείμενα… Πρέπει να τελειώσει αυτό, δεν ζούμε στο ’80 και το ’90. Είναι ευθύνη της αστυνομίας. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο λόγω Άρη, επειδή κάνει μια σοβαρή προσπάθεια”.

Για το ότι η συμπεριφορά του Διαμαντίδη προκάλεσε τον κόσμο τόνισε: “Θα αστειεύεστε; Είμαι πολλά χρόνια, ξέρω τι γίνεται… Να φτάσουμε στο σημείο να σχολιάζουμε τη συμπεριφορά του Διαμαντίδη είναι στα όρια της ασέβειας… Να κάνουμε ένα παιδί που είναι πρότυπο ότι έχει απρεπή συμπεριφορά… Είναι παλιά κόλπα είναι αυτά… Αφήστε τα… Η προβοκάτσια δεν μπορεί να περάσει. Μιλάτε για έναν άνθρωπο που είναι κόσμημα, όπως ήταν ο Νίκος Γκάλης”.

To Top