Πεδουλάκης: “Μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής”

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τον σημερινό αγώνα με τον Άρη η ομάδα του.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε για το παιχνίδι: «Ηταν ένα παιχνίδι που προσφερόταν γι’ αυτά που θέλαμε. Θέλαμε να τρέξουμε στο πρώτο ημίχρονο. Μοιράσαμε το χρόνο συμμετοχής και έπαιξαν παιδιά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής για να ξεκουραστούν αυτοί που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα. Μετά το 30’ δώσαμε την ευκαιρία στους νέους να παίξουν χωρίς τους παλιούς. Εκεί χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια και είναι λογικό γιατί είναι μεγάλο το βάρος του συλλόγου που λέγεται Παναθηναϊκός. Γίνεται για τρίτη συνεχόμενη φορά αυτό και πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι οι πρώτες τους εμφανίσεις ή η πρώτη τους χρονιά».

Για την απουσία και την κατάσταση του Λάσμε: «Δεν υπάρχει ανησυχία. Απλώς δεν μπορεί να πιάσει την μπάλα. Εκανε και προπόνηση πριν από το παιχνίδι και από Τρίτη λογικά θα είναι μέσα».

Από την πλευρά του ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δήλωσε πως «είχαμε δύο μέρες προετοιμασίας γι’ αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να δώσουμε το 100%, να τρέξουμε, να παίξουμε σκληρά και στα 40 λεπτά. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Αρη».

To Top