Πεδουλάκης: «Πάντα δυνατός στην έδρα του ο Άρης»

Το Αλεξάνδρειο “φοβίζει” όλες τις ομάδες ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης. Αυτό τόνισε και ο Αργύρης Πεδουλάκης που έχει έρθει πολλές φορές ως αντίπαλος στην έδρα των κίτρινων.

Συν τοις άλλοις κάθε πρεμιέρα έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες όπως επεσήμανε ο προπονητής των κίτρινων, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. «Είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό από μόνο του κάνει τον αγώνα ιδιαίτερο. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης έχει κάποια προβλήματα σε ότι αφορά τη συμμετοχή των ξένων παικτών, από την άλλη είναι μια ομάδα με δυνατή έδρα. Εμείς θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, να μην έχουμε μεγάλες αυξομειώσεις στα συναισθήματά μας, να είμαστε πιο «σκληροί» στο κομμάτι αυτό και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος συμφώνησε με τον προπονητή του υποστηρίζοντας: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από τις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο και αυτόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Θα πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά σημεία και να μειώσουμε αρνητικά διαστήματα όπως αυτά που βιώσαμε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί», και πρόσθεσε:  «Ο Άρης είναι δυνατός εντός έδρας κάθε χρόνο. Αυτό που θέλουμε είναι στο τέλος της αναμέτρησης να έχουμε πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι».

To Top