Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΛ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ ασκήθηκε από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Νικόλαο Μαργαρίτη.  Η δίωξη έγινε για δυσφημιστικές δηλώσεις για τον αγώνα με τη Βέροια, καθώς οι Θεσσαλοί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για την Super League 2 είχαν εκδώσει δύο ανακοινώσεις.

Η πρώτη ανέφερε:

“Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ο κ. Κλάντεμπεργκ όρισε ξένους διαιτητές. Ο μόνιμος κάτοικος Βορείου Ελλάδος διαιτητής από την Κροατία έχει καταργήσει τα φάουλ στον Όγκμοε, κρέμονται δύο και τρείς αντίπαλοι επάνω του, χωρίς να σφυρίζει κανένα φάουλ δίνοντας συνεχώς επιθέσεις στην Βέροια και μόλις πριν από λίγο σφύριξε το 8ο ανύπαρκτο πέναλτι της Βέροιας, αφού προηγουμένως έχει αφήσει ατιμώρητο το φάουλ στην επίθεση μας που προηγήθηκε. Από ανύπαρκτο φάουλ προήλθε και η ισοφάριση της Βέροιας.

Αυτά για την ώρα περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα γίνει μέχρι το τέλος του αγώνα».

Η δεύτερη ανακοίνωση:

«Αυτό που βλέπουμε δεν έχει συμβεί ξανά, μπροστά στα μάτια του διαιτητή ο Πενταβράκης δίνει μπουνιά στον Νικολιά και μετά βγάζει έξω τον Νικολιά γιατί έχει ματώσει από την μπουνιά που έκανε πως δεν είδε και παίζουμε 5 λεπτά με 10 παίκτες».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ για δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις σε βάρος αξιωματούχων της ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΠΣ που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α παρ. 1, 2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

To Top