Πειθαρχική δίωξη στον Παπουτσάκη

Οι δηλώσεις του προέδρου του Εργοτέλη και μέχρι χθες επικεφαλής της Σούπερ Λίγκας, Απόστολου Παπουτσάκη, προκάλεσαν την αντίδραση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κώστα Πετρόπουλου, ο οποίος του άσκησε πειθαρχική δίωξη.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

H σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Απόστολου Παπουτσάκη, προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης και της ΠΑΕ Εργοτέλης για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Την περασμένη Παρασκευή, ο Παπουτσάκης είχε καταγγείλει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «…Έγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα. Τα σκάνδαλα που έγιναν είναι πολλά αλλά κάποια βγάζουν μάτια. Η ιστορία είναι για γέλια. Εμείς που πληρώνουμε κανονικά θα πρέπει να πάμε στα σπίτια μας και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ότι κάνουν…».

Τα σχόλια αυτά είχαν προκαλέσει χθες παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Αθήνας, Αριστείδη Κορρέα, ο οποίος ζήτησε την κασέτα της συνέντευξης του προέδρου του Εργοτέλη, προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα είπε.

To Top