ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πεισμωμένοι οι παίκτες του Άρη: «Η 2η θέση εξαρτάται από εμάς!»

Πεισμωμένοι και αποφασισμένοι είναι οι παίκτες του Άρη μετά την κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ και θέλουν να τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη 2η θέση στην οποία και βρίσκονται τώρα.

«Στεναχωρηθήκαμε αλλά πεισμώσαμε και προχωράμε. Η 2η θέση εξαρτάται από εμάς» είναι το μήνυμα που βγαίνει από τα αποδυτήρια του Άρη, με παίκτες, προπονητικό τιμ και σταφ να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με ψηλά το κεφάλι, πολλή δουλειά και στόχο τη 2η θέση, την οποία δικαιούνται βάσει απόδοσης σε όλη τη φετινή σεζόν.

Η ήττα χθες ήταν οδυνηρή, γιατί ήρθε σε εντός έδρας ντέρμπι, αλλά η ζωή συνεχίζεται και περιλαμβάνει πέντε πολύ κρίσιμους αγώνες ως το τέλος της σεζόν, αρχής γενομένης από την Κυριακή κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Οι παίκτες στις συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους στα αποδυτήρια χθες αυτό ακριβώς έλεγαν. “Θα πάμε στην Τούμπα να κερδίσουμε, αυτό θα κάνουμε, είμαστε καλύτεροι και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο… Έχουμε πέντε ματς ακόμα, τίποτα δεν τελείωσε, θα τα δώσουμε όλα για τη 2η θέση”, ήταν κάποιες από τις ατάκες που ακούστηκαν.

To Top