ΑΠΟΨΕΙΣ

Πεισμώστε τους ακόμα περισσότερο, μπορείτε να το πετύχετε!

Άραγε ποιος αφελής μπορεί να πιστέψει πως με τις τραγελαφικές αποφάσεις της ΕΠΟ, θα μειωθούν οι ελπίδες του Άρη για πρόκριση στον τελικό; Ρητορική η ερώτηση, ξεκάθαρη άλλωστε η απάντηση…

Οι γραμμές που ακολουθούν απευθύνονται προς όλους αυτούς που κρατούν το ποδόσφαιρο “δέσμιο” των συμφερόντων τους, επικαλούμενοι την… εξυγίανση, την οποία στεγάζουν σε νέες “παράγκες”. Και με το φτωχό τους το μυαλό, νομίζουν πως θα “σβήσουν” την “φλόγα” που υπάρχει στον οργανισμό Άρη γι αυτό το Κύπελλο.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Σαν την “δίψα” του λαού του Άρη για την κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Και το έχει αποδείξει ήδη μέχρι στιγμής. Εκατοντάδες στο αεροδρόμιο για να ξεπροβοδίσουν την ομάδα, δύο φορές, με Ατρόμητο και ΑΕΚ. Κι όταν κάποιοι του βάζουν εμπόδια, είναι ικανός για όλα. Χθες, “απαίτησε” από την ΠΑΕ γιγαντοοθόνες εκτός γηπέδου την ερχόμενη Τετάρτη. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να εξηγήσω τον λόγο.

Τον τρόπο για να “ντοπάρει” την ομάδα τον έχει και η ιστορία έχει πολλά τέτοια παραδείγματα. Μεγάλος στόχος του κόσμου, είναι οι ποδοσφαιριστές να δουν τον αντίπαλο, μέσα από τα δικά τους μάτια. Γιατί τότε δεν χάνεται κανένας ημιτελικός και κανένας τελικός. Και αφού τον πεισμώνετε με αυτά τα τερτίπια, πιστέψτε με, θα βρει τον τρόπο να το κάνει, κι ας μην είναι στη φυσική του θέση εκείνη τη μέρα. Στα… τσιμέντα, όπως έλεγαν και οι παλαιότεροι, του Χαριλάου. Και αν χρειαστεί θα είναι “ντοπάρισμα” διαρκείας, ολόκληρων ημερών, στην ανάγκη, είτε από λίγους, είτε από πολλούς, δεν έχει καμία σημασία.

Πάμε και στους ποδοσφαιριστές. Όσοι ήταν από πέρσι στην ομάδα, ξέρουν. Και ειδικά μετά τον αποκλεισμό-ντροπή στη φάση των ομίλων, πλέον ξέρουν καλύτερα. Οι υπόλοιποι έμαθαν φέτος. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ο κόσμος του ζητάει το Κύπελλο. Μέσα ή έξω από το γήπεδο, ακόμα και στην προσωπική τους ζωή. Φέτος είναι η ευκαιρία τους! Να μείνουν στην ιστορία. Τεράστιο κίνητρο, που κανείς δεν θα επιτρέψει να μην το εκμεταλλευτούν. Ο σύλλογος έχει ανάγκη αυτό το τρόπαιο και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να το κατακτήσει. Όσα εμπόδια κι αν προκύψουν στον δρόμο του. Διότι αυτό που αποφάσισε η ΕΠΟ, είναι ένα ακόμα, όχι όμως απροσπέλαστο.

Υ.Γ.  Δωρεάν μάθημα: Ισονομία: Η κατάσταση κατά την οποία όλοι οι πολίτες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και δεν προβλέπεται διαφορετική μεταχείριση για κανέναν λόγω καταγωγής, κοινωνικής θέσης, εισοδήματος, φύλου κλπ. Γιατί κάποιοι σε αυτή την χώρα έχουν ξεχάσει τι σημαίνει και όποτε χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη, απλά την “λερώνουν”…

 

To Top