Πελεκάνος και Χαντ δεν θέλουν να λείψουν, αγώνας δρόμου για να παίξουν με Ολυμπιακό

Δεν είναι απίθανο στα 99α γενέθλια του Άρη τη Δευτέρα, η ομάδα να παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό έχοντας μοναδική απουσία τον Μοχάμεντ Πάσαλιτς! Ο Μιχάλης Πελεκάνος και ο Τζέρεμι Χαντ αν και ακόμα είναι ανέτοιμοι θέλουν να μπουν και να παίξουν!

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα αγωνιστεί και πάλι χωρίς τον καλύτερό του παίκτη, αφού ο Πάσαλιτς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε επί αθηναϊκού εδάφους μέσα στη βδομάδα.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος έχει υποστεί διάστρεμμα β’ βαθμού, ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ώστε να βοηθήσει έστω και για λίγα λεπτά την ομάδα του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Τζέρεμι Χαντ έκανε παρακέντηση προχθές για να του αφαιρεθεί υγρό από το γόνατό του, του συστάθηκε ξεκούραση μιας βδομάδας, αλλά και ο ίδιος νιώθει ήδη πολύ καλύτερα και θέλει να μπει και να αγωνιστεί.

Η θέληση των δύο είναι δεδομένη, ωστόσο η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή τους θα παρθεί κατά πάσα πιθανότητα τη μέρα του αγώνα, εκτός κι αν κάτι αλλάξει εντυπωσιακά μέσα στο σαββατοκύριακο.

 

To Top