Πελεκάνος: “Καλή χρονιά παρά τα προβλήματα – Μπέρδεμα με τις αποχωρήσεις Αγγέλου, Αθηναίου”

Για τον Μιχάλη Πελεκάνο η φετινή χρονιά του Άρη παρά τα προβλήματα ήταν μια καλή χρονιά, αν και παραδέχθηκε πως υπήρξε μπέρδεμα με την φυγή των Βαγγέλη Αγγέλου και Γιάννη Αθηναίου.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Πελεκάνου έγιναν στα “Αθλητικά Νέα 98,7”:

Για τον απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε καλά. Στην πορεία έφυγε ο προπονητής και ο Γιάννης Αθηναίου και υπήρξε κάποιο μπέρδεμα. Παρά τα προβλήματα πιστεύω ήταν μία καλή χρονιά. Βέβαια θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω καθώς χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Για το αν η αποχώρηση Αγγέλου επηρέασε πολύ την ομάδα: «Σίγουρα καθώς ο σχεδιασμός ήταν του κόουτς Αγγέλου. Στην αρχή αποδιοργανωθήκαμε αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό».

Για τα συναισθήματα μετά την ήττα από τον Κολοσσό που στέρησε από τον Άρη την 6η θέση: «Επηρεαστήκαμε καθώς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε και θέλαμε να κερδίσουμε. Απογοητευτήκαμε καθώς τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς».

Για το αν το ρόστερ μπορούσε περισσότερα: «Σίγουρα μπορούσαμε. Η ομάδα έχει πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά και καλούς έμπειρους παίχτες και αν δεν κάναμε κάποιες “κακές” ήττες εντός και εκτός έδρας θα μπορούσαμε να είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση».

Για το τι μένει από τη φετινή χρονιά: «Ο τελικός κυπέλλου και το κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Η ατμόσφαιρα δεν μας επηρέασε. Δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για τους νέους και κάποιους άλλους παίχτες. Πιστεύω πως λίγο το άγχος λίγο η απειρία μας στοίχισαν. Ήταν υπέρβαση η πρόκριση στον τελικό καθώς στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Στον ημιτελικό με τον Πανιώνιο και τη συμπαράσταση του εκπληκτικού κόσμου μας δε θα μπορούσαμε να χάσουμε».

Για το μέλλον του στον Άρη (έχει συμβόλαιο με δικαίωμα να το διακόψει): «Είναι νωρίς ακόμα. Τώρα σκέφτομαι μόνο τις διακοπές με την οικογένειά μου και μετά θα μιλήσω με τη διοίκηση για το συμβόλαιο».

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη και ζητούμε συγγνώμη που κάποιες φορές τους απογοητεύσαμε αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα γιατί ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός».

 

To Top