Πελεκάνος στο PRESSARIS: Κριτική και αυτοκριτική!

Ο Μιχάλης Πελεκάνος οδήγησε τον Άρη στο πολύ σημαντικό «διπλό» επί του Ηλυσιακού, με την οποία οι κίτρινοι «ρεφάρουν» κατά κάποιον τρόπο την ήττα από το Ρέθυμνο. Μιλώντας στο PRESSARIS ο 32χρονος παίκτης υποστήριξε πως ήταν μια νίκη που την χρειαζόταν ο Άρης ενώ σε ότι αφορά τη δική του απόδοση επεσήμανε πως ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. 

Ο Πελεκάνος έκανε την κριτική είπε σχετικά με το παιχνίδι πως “παίξαμε αρκετά καλά σε ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα. Παλέψαμε σε ολόκληρη τη διάρκεια του, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε πιο καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία με εξαίρεση την τελευταία φάση. Εκεί ήμασταν τυχεροί γιατί ο Στόγκλιν αστόχησε στο τρίποντο και πήραμε τη νίκη που ήταν και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Ήταν μια νίκη που την χρειαζόμασταν μετά την ήττα από το Ρέθυμνο για ψυχολογικούς αλλά και για βαθμολογικούς λόγους”.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση του, έκανε την αυτοκριτική του και ανέφερε: “γενικά η ομάδα πήγε καλά. Ήταν ομαδική η προσπάθεια απλά έτυχε εγώ να σημειώσω τους περισσότερους πόντους. Με βοήθησαν αρκετά οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι μου έδιναν την μπάλα. Αυτό που έχει σημασία είναι πως κέρδισε η ομάδα και όχι η δική μου απόδοση”.

Για τη συνέχεια υπογράμμισε: “Υπάρχει μια τώρα μια διακοπή δέκα ημερών στο πρωτάθλημα, την οποία θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να δουλέψουμε, να αποθεραπευτούν οι τραυματίες και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος”.

To Top