Πεντάμορφη Ντόρτμουντ με φοβερό Χάαλαντ (video)

Η Ντόρτμουντ ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της Bundesliga επικρατώντας 5-2 της Άιντραχτ με τον Χάαλαντ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην αναμέτρηση με δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Με φόρα μπήκε στη φετινή Bundesliga η Ντόρτμουντ ξεπερνώντας εντυπωσιακά το εμπόδιο της Άιντραχτ με το χορταστικό 5-2 στο «Signal Iduna Park».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπορούσια ήταν (ω τι έκπληξη!) ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και είχε τρεις ασίστ για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε. Δείχνοντας ότι μόνο… ξενερωμένος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με την παραμονή του στη Βεστφαλία.

Ο Ρόις στο 23’ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Νορβηγού και βρήκε δίχτυα, ενώ η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Πάσλακ έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του στο 27’ στην προσπάθειά του να κόψει κόντρα της Άιντραχτ. Ωστόσο, η αντίδραση της Ντόρτμουντ ήταν άμεση και ο Αζάρ έδωσε προβάδισμα στην Ντόρτμουντ με τον Χάαλαντ να του σερβίρει το γκολ στο… πιάτο, ενώ λίγο μετά ο διεθνής φορ από δημιουργός έγινε εκτελεστής, φεύγοντας ωραία στην κόντρα.

Η Ντόρτμουντ ήταν ασταμάτητη, με τον Ρέινα να εκμεταλλεύεται… τυφλή πάσα του Νορβηγού για το 4-1 στο 58’ από κοντά. Δώδεκα λεπτά μετά ήταν ξανά ασταμάτητος ο 21χρονος άσος στην κόντρα και βρήκε δίχτυα.

To Top