«Πεντάρα» για τις γυναίκες του Άρη

Δεύτερη νίκη για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, που αυτή τη φορά κέρδισε εκτός έδρας τον Μέντεκα με το επιβλητικό 1-5 στο Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς (Αριστοτέλης)!

Ο αγώνας άρχισε δυνατά, καθώς μόλις στο 2′, η Άννα Κηπουρού έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για τις «κίτρινες», όταν το σουτ που έκανε από καλή θέση, πέρασε για λίγο άουτ.

Μέχρι το 20ο λεπτό, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν περισσότερο σε παιχνίδι κέντρου, με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας και με μακρινά σουτ να πιέζει τον Μέντεκα. Στο 21′, η Χρύσα Βαμπούλα από τα δεξιά έκανε μία σέντρα ακριβείας στην αντίπαλη περιοχή και η Στέλλα Γρηγοριάδου έπιασε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή σε ακόμη μία καλή ευκαιρία για την ομάδα τα κορίτσια του Σαλαμανή.

Όμως, στο 27′ η Γρηγοριάδου άνοιξε τελικά το σκορ (0-1) με ανάποδη κεφαλιά, ύστερα από έξοχη εκτέλεση φάουλ της Κηπουρού. Στο 34′ η Βαμπούλα σε ακόμα μία προσπάθεια, από τα δεξιά αυτή τη φορά έκανε μια διαγώνια σέντρα και έβγαλε σε καλή θέση την Ευαγγελία Μαντατζή, που «έγραψε» το 0-2.

Στο 41′  έγινε το 0-3, μετά από πολύ ωραίο σουτ της Εύης Χουτουριάδου έξω από την μεγάλη περιοχή, με τις «κίτρινες» να επιμένουν επιθετικά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Άρη να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 46′ στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου να κάνει το 0-4 με σουτ της Βαμπούλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Μάλιστα, δεν άργησε να πετύχει και το πέμπτο γκολ και συγκεκριμένα στο 61΄, με την Χουτουριάδου να εκτελεί ένα φάουλ από τα αριστερά και την Γρηγοριάδου να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, ενώ η επερχόμενη Παράσχου με προβολή διαμόρφωσε το 0-5.
Στο 67′ ο Μέντεκας με άπιαστο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, στην μοναδική του αξιόλογη ευκαιρία, μείωσε σε 1-5, που ήταν και το τελικό σκορ.

Άρης (Σαλαμανής): Ψάλτη, Κώττα, Χυτούδη, Κολλήγα (61′ Κεχαγιά), Χουτουριάδου, Γκόγκα (53′ Πασπάλη), Μαντατζή, Κηπουρού, Βαμπούλα (78′ Τερζοπούλου), Παράσχου, Γρηγοριάδου.

Πηγή: www.ariswomenfootball.blogspot.gr

To Top