Πεντάρα και δεύτερη θέση για τη Νάπολι (video)

Εντυπωσιακή ήταν η Νάπολι απέναντι στην Ουντινέζε, επικρατώντας με 5-1 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ανέβηκε στη 2η θέση με 73 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 28′ με τον Ζιελίνσκι. Ο Οσιμέν μπήκε στην περιοχή, αποφεύγοντας έναν αντίπαλο με περιστροφή, ο Μούσο απέκρουσε το πλασέ του και ο Πολωνός μέσος πήρε το ριμπάουντ για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Τρία λεπτά μετά, ο Ζιελίνσκι από σκόρερ έγινε δημιουργός, ωστόσο ο Φαμπιάν Ρουίθ πιστώνεται 100% αυτό το γκολ. Ο 25χρονος Ισπανός μέσος με ένα φοβερό φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Μουσό, ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

Η Ουντινέζε αρκέστηκε στο να μειώσει στο σκορ στο 41′ με τον Οκάκα. Ο Ιταλός φορ είχε πλάτη τον Μανωλά στο ύψος της περιοχής, έκανε περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και με ωραίο σουτ νίκησε τον Μερέτ για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι “παρτενοπέι” ήταν ανώτεροι και δεν άργησαν να βρουν δίχτυα. Ο Μουσό έκανε τραγικό λάθος στην προσπάθειά του να βρει συμπαίκτη του με κοντινή μπαλιά, με τον Λοθάνο να κλέβει την μπάλα να μπαίνει στην περιοχή και με δυνατό σουτ να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δέκα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Ντι Λορένθο να χριστεί σκόρερ. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Μανώλας έπιασε την κεφαλιά, πηδώντας πιο ψηλά από όλους, με τον Μουσό να κάνει μια ασταθή επέμβαση. Ο Ντι Λορένθο πήρε το ριμπάουντ και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Λορένζο Ινσίνιε διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Μανολάς, Ραχμάνι, Χυσάι, Μπακαγιόκο, Ρουίθ, Λοθάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Οσιμέν.

Ουντινέζε: Μούσο, Μπεκάο, Μποινιφάζι, Ζεγκέλαρ, Μολίνα, Ντε Πολ, Ουάλας, Μακένγκο, Λάρσεν, Περέιρα, Οκάκα.

To Top