«Πεντάρα» και πρόκριση για τις γυναίκες του Άρη!

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση οι γυναίκες του Άρη, κέρδισαν με 5-0 την Πανσερραϊκή στη Μίκρα και έγιναν η μοναδική ομάδα της Β΄ Εθνικής, που τσέκαρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κίτρινες» μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και πίεσαν τις αντίπαλές τους από το ξεκίνημα, δείχνοντας εξ΄ αρχής τις διαθέσεις τους για την επίτευξη του στόχου τους.

Η Γρηγοριάδου ήταν αυτή που άνοιξε νωρίς το σκορ για τις Θεσσαλονικιές, πλασάροντας από κοντά, με την Ματαντζή λίγο αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα για τον Άρη.

Από την πλευρά της, η Πανσερραική προσπάθησε ν΄ αντιδράσει και πίεσε ψηλά, κερδίζοντας δύο συνεχόμενα φάουλ έξω από την περιοχή. Όμως, η Ψάλτη κατάφερε ν΄ αποκρούσει και έβγαλε τις «κίτρινες» στην αντεπίθεση, με την Βάμπουλα να κάνει το 3-0 μετά από ωραία συνεργασία των αθλητριών του Άρη.

Όσο περνούσε, μάλιστα, ο χρόνος τόσο ανέβαινε και ο πήχης της διαφοράς, με την Παράσχου με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή να «γράφει» το 4-0, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Άρης είχε την συνολική κατοχή, χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητικός, ενώ στο 75΄η Ματαντζή βρήκε την Γρηγοριάδου και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

To Top