«Πεντάρα» στην τελική πρόβα

Απόλυτα επιτυχημένο ήταν το τελικό τεστ της ομάδας Κ-17 ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το οποίο συνοδεύτηκε από φιλική νίκη με 5-1 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ομάδα του Τάσου Θέου εντυπωσίασε με την απόδοσή της στο γήπεδο της Σουρωτής και προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο, με τους Ιγνατίδη και Πασχαλίδη να πετυχαίνουν από δύο γκολ. Ο Απόλλων μείωσε σε 4-1 στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενοι τις αλλαγές που πραγματοποίησαν οι «κίτρινοι», αλλά ο Χατζηβλασσίου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τον Άρη, ο οποίος είχε και ένα δοκάρι στο β’ ημίχρονο με κεφαλιά του Μπέκα.
Η αρχική 11άδα του Άρη: Μαντής, Κιβρακίδης, Ανδρεάδης, Γραμπής, Μπίμπι, Φούσκας, Βαλαής, Ζήσης, Πασχαλίδης, Βαρότσης, Ιγνατίδης
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι εξής: Μάντζιαρης, Βασιλούδης, Μαρινόπουλος, Τσιπούρας, Χατζηνικολάου, Χολογγούνης, Χατζηβλασσίου, Λεμονής, Μήτρου, Αλταλίκης, Μπέκας.

«Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε την ετοιμότητά μας. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί ανεξάρτητα από το σκορ και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Από το β’ ημίχρονο δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά μέσα στην βδομάδα θα ετοιμαστούν όλοι οι παίκτες, ώστε να είναι έτοιμοι όταν πρέπει. Τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα βγουν οι όμιλοι του πρωταθλήματος, οπότε θα οριστεί και το πρόγραμμα», δήλωσε στον «ΑΡΗΣ FM 92.8» ο προπονητής της ομάδας Κ-17, Τάσος Θέος, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία μας, χωρίς να γνωρίζουμε τι θα προκύψει, αλλά φροντίζουμε να κρατάμε το ρυθμό μας με φιλικά και συνεχείς προπονήσεις . Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα θετικό ξεκίνημα. Έχουμε παίκτες με ταλέντο, έχουμε αξιοποιήσει τα δικά μας παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε το ταλέντο αυτής της ομάδας».

To Top