Πεντάρα της Σίτι με τον Μαχρέζ να οργιάζει (video)

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ έκανε χατ-τρικ και η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την Μπέρνλι στο Etihad και πήγε στο -6 από την κορυφή με ματς λιγότερο.

Λίγες μέρες μετά τo σβηστό 0-1 σε βάρος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα για το Champions League, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επέστρεψε στις νίκες στην Premier League «γαζώνοντας» την Μπέρνλι, με τον Μαχρέζ να έχει τρελά κέφια και να βάζει τρία γκολ. Οι Πολίτες βρίσκονται πλέον στην 8η θέση του πίνακα, όμως είναι στο -6 από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ, από την οποία έχει παιχνίδι λιγότερο. Ηταν η 4η σερί φορά σε ματς της Premier League που η Σίτι νικά με 5-0 την Μπέρνλι!

Με το πόδι στο γκάζι ξεκίνησε το παιχνίδι η Σίτι και μόλις στο 4΄άνοιξε το σκορ, όταν ύστερα από συνδυασμό που ξεκίνησε από αριστερά, ο Ντε Μπρόινε βρήκε ωραία τον Μαχρέζ και εκείνος με την μπάλα στο αριστερό του, τη γωνία (1-0). Ο Αλγερινός στο 22’ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και από δεξιά απέφυγε δύο αντιπάλους για να δει την απέναντι γωνία και να στείλει την μπάλα δοκάρι-και-μέσα καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς από νωρίς (2-0). Στο 41’ ο αγώνας πήρε χαρακτήρα party, όταν ο Ντε Μπρόινε ύψωσε καταπληκτικά στον Μεντί και εκείνος με πλασέ με τη μία στην απέναντι γωνία χάρισε στον Βέλγο την 5η του φετινή ασίστ (3-0).

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν το ίδιο απλά. Η Μπέρνλι έκανε την πρώτη της φάση στο 61’ με τον Τζέι Ροδρίγες, όμως στη συνέχεια δέχθηκε ακόμα δύο γκολ για να μην χαλάσει το σερί με το ‘αγαπημένο’ της σκορ. Στο 66’ ο Φεράν Τόρες τελείωσε τη φάση μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Γκαμπριέλ Ζέσους και τρία λεπτά μετά ο Μαχρέζ με… κεφαλιά αξιοποίησε την τηλεκατευθυνόμενη σέντρα του Φόντεν. Το 5-0 παρέμεινε ως το τελικό αφού ένα γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ για εκατοστά και ο Ντε Μπρόινε στο φινάλε είχε δοκάρι.

 

To Top