Περέα: “Μας βγήκε το παιχνίδι, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”

Για την νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Άρη αναφέρθηκε ο Χουάν Περέρα, ο οποίος τόνισε πως η αυτοπεποίθησή του αυξάνεται κάθε χρόνο και περισσότερο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Πιστεύω ότι κάθε χρόνο βελτιώνομαι, κάθε χρόνο νιώθω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ καλά στον ΠΑΣ Γιάννινα, μας βγαίνει το παιχνίδι και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ξέραμε πως θα διαχειριστούμε τον αγώνα. Από εκεί και πέρα είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την νίκη και είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

Για το γκολ που πέτυχε: «Πολύ όμορφο γκολ (σ.σ το είπε στα ελληνικά), δέχθηκα μια εξαιρετική πάσα από τον συμπαίκτη μου. Είναι ένα ιδιαίτερο γκολ για εμένα, το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στην γιαγιά μου που δεν είναι μαζί. Σε όσους με υποστήριξαν γενικά».

Για την ιδιαίτερη αφιέρωση στην οικογένεια του: «Τα τελευταία τρία χρόνια μόνο μια φορά γύρισα στην πατρίδα μου. Είμαι ένας άνθρωπος που εμπνέομαι από την οικογένεια μου. Πάντοτε μου λείπουνε, αλλά το κάνουν πιο εύκολο οι συμπαίκτες και η ομάδα μου. Σας αγαπώ όλους, μαμά-μπαμπά σας αφιερώνω το γκολ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο από τον ΠΑΣ και την οικογένεια μου».

Ενώ συνέχισε: «Νομίζω ότι το γκολ μου είναι Χουάν Περέα. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα και τον τρόπο παιχνιδιού, είμαι εδώ για όλα».

Για το γκολ που παραλίγο να πετύχει στο τέλος: «Ήταν πολύ καλή ευκαιρία, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το γκολ. Θα προσπαθήσω να το κάνω καλύτερα την επόμενη φορά».

To Top