Χωρίς κατηγορία

Περίεργα πράγματα με την επιλογή Κουρομπίλια! (photos)

Ηθικό θέμα, αλλά και ουσιαστικό σε ότι αφορά την τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών, τίθεται σε ότι αφορά την επιλογής της γνωστής και μη εξαιρετέας Χρυσούλας Κουρομπίλια στον πίνακά βοηθών της Σούπερ λίγκας!

Για άγνωστούς λόγους η Κουρομπίλια, η “πέτρα του σκανδάλου” του περσινού αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης που δεν τέλειωσε ποτέ μπήκε προφανώς είτε από το παράθυρο, είτε ως “εκ θαύματος” στους πίνακες.
Συγκεκριμένα, στις 27 Απριλίου 2012 εστάλη από την KΔ/ΕΠΟ στις ενώσεις, έγγραφο με το οποίο ζητούσε από όλους τους διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές που θα μετάσχουν στα σεμινάρια της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 να υποβάλλουν σχετική αίτηση με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην Επιτροπή Διαιτησίας της ένωσης τους.
Στις 5 Ιουνίου η ΕΠΣ Καρδίτσας με έγγραφο της προς την ΚΕΔ ενημέρωνε για το ποιοι διαιτητές και παρατηρητές δήλωσαν συμμετοχή υποβάλλοντας της απαιτούμενη αίτηση
Από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι δεν υπάρχει το όνομα κανενός βοηθού διαιτητή (άρα και της Κουρομπίλια), όπως δεν υπάρχει στην λίστα των παρατηρητών το όνομα του Ηλία Χατζή, ο οποίος και αυτός μπήκε από… θαύμα.
Ως εκ τούτου, πηγές από την ΕΠΣ Καρδίτσας αναφέρουν ότι μπαίνει ζήτημα για το κατά πόσο τηρήθηκαν οι προηγούμενες διαδικασίες για την επιλογή τους και για το αν πρέπει οι προαναφερθέντες να εμφανίζονται ότι ανήκουν στην συγκεκριμένη ένωση.
Η ΕΠΟ καλείται να δώσει απαντήσεις.

Φωτογραφίες: Πηγή, soccerplus.gr

To Top