ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περίεργα τηλεφωνήματα και δημοσιεύματα παραμονές του ντέρμπι

Την στιγμή που όλη η Ελλάδα έχει κατανοήσει ότι το αφήγημα “μια πόλη, μια ομάδα” με την εξαγορά των πάντων (από βιομηχανίες τσιγάρων, μέχρι ξενοδοχείων και λιμανιών) αποτελεί μια αποτυχημένη προσπάθεια ενός διάτρητου συστήματος, πλησιάζει το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη ένα ντέρμπι στο οποίο δεν συγκρούονται απλά δυο ομάδες, αλλά δυο διαφορετικοί κόσμοι και νοοτροπίες.

Από την μια ο κόσμος ενός ανεξάρτητου οργανισμού με μάχες δεκαετιών κατά του κατεστημένου, όπως είναι ο Άρης. Και από την άλλη, ένας κόσμος που υποκλίθηκε στο κατεστημένο, κάνοντας μόνο… εικονικές μάχες και έμαθε να συντηρείται από το δημόσιο με κάθε τρόπο: διαφημίσεις, γήπεδα, ΔΕΗ, πετρέλαιο, διαρκείας κτλ.

Μέσα σε αυτό πλαίσιο, κι ενώ έχει προηγηθεί η ευαισθησία του εισαγγελέα που ζητάει αυξημένο αστυνομικό έλεγχο, σ’ ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών (!), προκύπτουν περίεργα δημοσιεύματα για την ενασχόληση υπουργείων, μέχρι και μπαράζ… ενοχλητικών τηλεφωνημάτων που ασκούν πιέσεις, νομίζοντας ότι δεν θα τους… μυριστεί κανείς. Δυστυχώς όμως, ουδέν κρυπτόν.

Ειδικά τα τηλεφωνήματα αυτά έχουν περιέλθει εις γνώσιν των ανθρώπων του Άρη και έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους, προκειμένου να διασφαλιστεί ο σύλλογος, ενόψει του ντέρμπι.

Αυτά προς το παρόν. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε…

To Top