ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Περίεργες κινήσεις με φόντο τις ακαδημίες του Άρη…

Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Άρη βρίσκονται σε συνεχή ανάπτυξη, μετά την αλλαγή σελίδας που έγινε τα τελευταία 2,5 χρόνια, όταν από μια κατάσταση οριακής διάλυσης, οργανώθηκαν από το μηδέν, με την έλευση των Δημήτρη Καραμανλή και Πάνου Αλεξιάδη.

Η παρουσία εκατοντάδων παιδιών, η στελέχωση σε προπονητικό επίπεδο και η εξασφάλιση γηπέδων ήταν οι σπόροι που έφεραν τους καρπούς που ήδη απολαμβάνει ο σύλλογος. Ακαδημίες που σφύζουν από υγεία, διακρίσεις και επιτυχίες (με πρόσφατα τα πρωταθλήματα σε Κ14, Κ15 και Κ16), είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε.

Πρόσφατα, μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης οι Καραμανλής, Αλεξιάδης, αλλά και ο Νίκος Παπαδόπουλος (τεχνικός υπεύθυνος) τόνισαν την θέληση τους, αλλά και την αποφασιστικότητά τους, να συνεχιστεί το έργο τους με πυξίδα το μότο “Εμείς θα ξαναφέρουμε τον Άρη μας ψηλά…”.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, τις τελευταίες μέρες κι ενώ πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν (προπονητές, γήπεδα, διοργανώσεις κτλ), παρατηρούνται κάποιες κινήσεις γύρω από τις ακαδημίες – με την ανοχή του Ερασιτέχνη-  που προκαλούν τουλάχιστον απορίες σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις τους, βάζοντας σε κίνδυνο να ακυρωθεί μια τόσο σημαντική προσπάθεια σχεδόν τριών χρόνων, παρακαταθήκη για το μέλλον.

Στην παρούσα φάση επισημαίνουμε απλά αυτήν την… κινητικότητα, τη στιγμή που κατά γενική ομολογία, οι ακαδημίες, το μέλλον του συλλόγου, αποτελούν σήμερα ένα κόσμημα του Άρη, το οποίο απαιτεί τουλάχιστον έναν έντιμο και προσεκτικό χειρισμό με καθαρούς όρους. Από όλους τους εμπλεκόμενους. Εντός κι εκτός Άρη.

Και φυσικά επιβάλλει τη διασφάλιση του συλλόγου από κάθε άποψη, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ένα τόσο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του.

 

 

To Top