ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον Άρη»

Ο νυν αμυντικός της Καβάλας και πρώην του Άρη, Νίκος Λιόλιος μίλησε για το «διαζύγιο» με τους «κίτρινους», αλλά και το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, από τη μία είσαι αντίπαλος, μετά αγωνίζεται σε άλλη ομάδα. Με έπεισαν οι άνθρωποι της Καβάλας και δεν χρειάστηκε πολύ για να πάρω τη απόφασή μου. Ήδη έχω καταλάβει ότι γίνεται σωστή δουλειά και στόχος είναι η άνοδος», για να προσθέσει:

«Δεν πίστευα ότι δεν θα βγαίναμε πρώτοι με τον Άρη. Δε θα μπω στη διαδικασία να δω τι έφταιξε. Ο Άρης πίστευα ότι θα έβγαινε και δε θα τραβούσε αυτά που τραβάει τώρα».

Για τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη: «Ήξερα ότι δεν υπολογίζομαι, είτε για τη Β’ είτε για τη Γ’ Εθνική. Ειδοποίησα ότι δε θα είμαι παρών στην πρώτη συγκέντρωση και όταν μίλησα με τον Καλαϊτζίδη δε μου διευκρινίστηκε το μέλλον μου και θεώρησα ότι είναι επαγγελματικό να μη δεχθώ και να ζητήσω το δελτίο μου. Έπαιξα 27 αγώνες για τον Αρη και περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση. Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα στην Καβάλα και δεν αλλάζει κάτι. Περίμενα πιο δίκαιη αντιμετώπιση».

Για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής: «Καβάλα και Δόξα Δράμας θα διεκδικήσουν τον τίτλο και θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μου θα έχει το πάνω χέρι».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος είναι ο μόνος που δε φταίει. Οι φίλαθλοι αγαπούν πολύ την ομάδα, μπορούν να κάνουν υπομονή. Είναι κρίμα για τον λαό που έχει ο Άρης και εύχομαι ό,τι καλύτερο για αυτόν».

To Top