Περίπατος της Γιουβέντους στη Φλωρεντία και +11 από τη Νάπολι!

Η Γιουβέντους έκανε πλάκα και στο «Αρτέμιο Φράνκι» και με το πανεύκολο 0-3 επί της Φιορεντίνα άνοιξε την διαφορά από την δεύτερη Νάπολι στους 11 βαθμούς!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Για την Φιορεντίνα είναι κάθε χρόνο το ματς της χρονιάς. Για την Γιουβέντους είναι… ακόμα μία μέρα στην δουλειά. Οι «βιόλα» είχαν πάθος, φανατισμό, επιθυμία, αλλά η «Μεγάλη Κυρία» είχε καθαρό βλέμμα και… κλάση.

Όλη η Ιταλία περίμενε την δεύτερη φετινή γκέλα της ομάδας του Αλέγκρι σε μία έδρα, όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, όμως εντέλει είδαν έναν ακόμα υγιεινό περίπατο μιας ομάδας που με 13 νίκες σε 14 παιχνίδια κάνει πλάκα και φέτος σε όλους.

Η αντίσταση της Φιορεντίνα κράτησε 31 λεπτά. Το οχυρό έπεσε, όταν ο Μπετανκούρ είδε την «τρύπα», έκανε μία υπέροχη ατομική ενέργεια και αφού πέρασε δύο αντιπάλους, με συρτό σουτ άφησε όρθιο τον Λαφόντ για το 0-1 (31’).

Εκεί, κρίθηκαν τα πάντα. Η Φιορεντίνα έχασε την φλόγα της και το μόνο που απέμενε ήταν η χαριστική βολή. Αυτή ήρθε σε στημένη φάση από το κεφάλι του Κιελίνι (69’, 0-2), ενώ 10 λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την λευκή βούλα.

Το 0-3 αποτύπωσε εύγλωττα τον περίπατο της Γιουβέντους, που πριν το τέλος του πρώτου γύρου άνοιξε την διαφορά από την δεύτερη θέση στους 11 πόντους!

To Top