ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περίπλοκος ο όμιλος, αλλά ο Άρης ελέγχει την μοίρα του

Μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου στον Δ’ όμιλο τα πράγματα έχουν γίνει πολύ πιο περίπλοκα από ότι θα υπολόγιζε αρχικά κανείς. Ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιες ομάδες θα περάσουν, καμία ομάδα δεν μπορεί να θεωρεί ότι θα προκριθεί, αν δεν το αποδείξει στο γήπεδο.

Ο Άρης με την καλύτερη άμυνα στην διοργάνωση (67,5π. παθητικό στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια) δέχθηκε από την Μπάνβιτ 94 πόντους.

Η Μπούντουτσνοστ που κέρδισε εύκολα την Ούνιξ και την Μπάνβιτ στην έδρα της, δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη μακριά από την Ποντγκόριτσα.

Η Στεάουα έδειξε και χθες κόντρα στους Μαυροβούνιους ότι όχι απλά είναι ικανή να “κόψει” βαθμούς στον όμιλο, αλλά και να διεκδικήσει την πρόκρισή της.

Η Μπάνβιτ έμεινε ζωντανή χθες απέναντι σε έναν κακό αμυντικά Άρη και χρειάστηκε για να τον κερδίσει να κάνουν… παπάδες τρεις παίκτες της.

Η Τράμπζονσπορ δεν έχει νίκη στο τουρκικό πρωτάθλημα και έχει ήδη τρεις στο Γιούροκαπ, ενώ διεκδικούσε νίκη στο Καζάν μέχρι το 35’.

Ο όμιλος είναι… ορθάνοικτός, απλώς κάποιες ομάδες ελέγχουν την μοίρα τους. Ο Άρης είναι μία από αυτές, γιατί αν κερδίσει μέσα στο Παλέ τουλάχιστον δύο παιχνίδια κατά 99% θα έχει περάσει στην επόμενη φάση. Παίζει με Τράμπζονσπορ, Ούνιξ Καζάν και Μπάνβιτ, τις καλύτερες ομάδες στον όμιλο όταν ξεκινούσε η διοργάνωση, αλλά η πορεία του ομίλου έχει δείξει άλλα…

To Top