Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι! Ας θυμηθούν στην ΑΕΚ τι έγινε το 2007 και τη συγνώμη του Ντέμη στον κόσμο του Άρη!

Επειδή και στην ΑΕΚ πολύ εύκολα ξεχνούν, υπάρχει ένα… υπέροχο ματς πριν μερικά χρόνια στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Τότε που ο Ντέμης Νικολαϊδης ζητούσε συγνώμη από τον κόσμο του Άρη. Τότε που ο Άρης παρότι θα μπορούσε να κερδίσει το ματς στα χαρτιά, το έπαιξε κανονικά και το έχασε με γκολ στο 82′. Τότε…

Αποσπάσματα από το άρθρο που είχε δημοσιευτεί στο sport24.gr στις 2 Δεκεμβρίου 2007 για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 1-0 στην Θεσσαλονίκη.

“Η έναρξη του δεύτερου μέρους καθυστέρησε μία ώρα”

Το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” βρήκε νικήτρια τη δεύτερη με 1-0 με αυτογκόλ του Ρονάλντο, όμως δυστυχώς ρόλο πρωταγωνιστή είχαν οι οπαδοί αφού ύστερα από εκτόξευση φωτοβολίδων από ανεγκέφαλους οπαδούς της ΑΕΚ, ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Κουκουλάκης, αρχικά διέκοψε για λίγα λεπτά τον αγώνα στο πρώτο μέρος, ενώ η έναρξη του δευτέρου μέρους καθυστέρησε μία ώρα προκειμένου να εκκενωθεί η Θύρα των οπαδών της Ένωσης

“Η έξοδος των οπαδών της ΑΕΚ έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα”

Το δεύτερο μέρος άργησε μια ώρα να ξεκινήσει καθώς ύστερα από διαβουλεύσεις ανάμεσα σε ανθρώπους της Σούπερ Λίγκα και τον διαιτητή, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί ο αγώνας αν η Θύρα με τους οπαδούς της ΑΕΚ δεν εκκενωθεί. Μάλιστα στον φωτεινό πίνακα του αγώνα είχε αναγραφεί πως: “Μετά απο απόφαση όλων των αρμόδιων φορέων του αγώνα το παιχνίδι δεν θα ξεκινήσει αν δεν αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ”. Η έξοδος των οπαδών της ΑΕΚ έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς να επέμβουν τα ΜΑΤ.

“Οι οπαδοί της Ένωσης πήγαν στο Κλεάνθης Βικελίδης για να κάνουν επεισόδια”

Η ενέργεια κάποιων λιγοστών οπαδών της ΑΕΚ να εκτοξεύσουν φωτοβολίδες κάτι που είχε ως αποτέλεσμαν να καθυστερήσει η έναρξη της επανάληψης περίπου 1 ώρα. Είναι πραγματικά τραγικό να απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών και σε εκτός έδρας παιχνίδια, όμως μ’ αυτά που συμβαίνουν φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη λύση. Η απερισκεψία 2-3 ανεγκέφαλων που πέταξαν φωτοβολίδες δεν σημαίνει πως οι οπαδοί της Ένωσης πήγαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να κάνουν επεισόδια.

Νικολαϊδης: Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο του Άρη”

Ντέμης Νικολαϊδης: “Θα ήθελα να πω ότι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Άρη για την συμπεριφορά κάποιων οπαδών μας που δεν είναι αυτοί που μας αντιπροσωπεύουν. Όλη η ευθύνη είναι δική μου που μετά από ένα χρόνο εμπιστεύθηκα τους οργανωμένους οπαδούς μας και πήρα εισιτήρια. Εγώ προμήθευσα εισιτήρια κι εγώ έχω την ευθύνη.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Άρης για την άψογη φιλοξενία. Ακόμα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Αστυνομία για αυτό που έκανε στο άδειασμα της κερκίδας όπου δεν έγινε γίνει το παραμικρό κάτι που γίνεται σπάνια σε ελληνικά γήπεδα.

Για ένα πράγμα είμαι χαρούμενος που άδειασε η κερκίδα οικιοθελώς. Θα ήθελα να πω ότι ήταν μειοψηφία αυτοί που έκαναν τις όποιες ενέργειες κάτι που μου δίνει αισιοδοξία αυτό το γεγονός και ξανά συγνώμη από τον κόσμο του Άρη”.

 

To Top