ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περηφάνεια για τα παλικάρια του Άρη! Έπαιξαν με ψυχή στον τελικό, «λύγισαν» στην παράταση (0-2)

Μόνο περηφάνεια για αυτά τα παιδιά! Η Κ17 του Άρη έφτασε με το σπαθί της στον τελικό του πρωταθλήματος, είχε ψυχή, πάθος, μαγκιά και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά διεκδίκησε την κούπα στο Πανθεσσαλικό. Δεν τα κατάφερε όμως στις… λεπτομέρειες, «λυγίζοντας» στην παράταση με 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Ξεκάθαρα αξίζουν μόνο μπράβο στο κιτρινόμαυρο… μέλλον για την συνολική πορεία που είχε στη φετινή σεζόν από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τον σημερινό τελικό.

Η ομάδα του Κώστα Καζάνα έπαιξε ψυχωμένα, πάλεψε και στα 120 λεπτά του αγώνα, όμως τι κι αν έφυγε με την ήττα και την 2η θέση στην Ελλάδα; Τίμησε τη φανέλα του Άρη, κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων, σε έναν τελικό που εξελίχθηκε σε μάχη «σώμα με σώμα»!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν είχε γκολ και νικητή και το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση…

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια στιγμή αδράνειας και σκόραρε στο δεύτερο λεπτό της παράτασης με τον Γκιτέρσο (1-0), με τους κιτρινόμαυρους να μην παρατούν την μάχη, βγάζοντας αντίδραση μέχρι το τέλος. Το 0-2 έγινε στο 123′. Ο Άρης είχε κερδίσει κόρνερ, είχε προωθηθεί μέχρι και ο γκολκίπερ Καρακασίδης, στην απόκρουση ο ΠΑΟΚ έφυγε στην κόντρα και ο Γκούμας σε άδεια εστία πλάσαρε για το 0-2.

Δικαιολογημένα τα παράπονα των κιτρινόμαυρων για την διαιτησία του Κοζανίτη Κεχαγιά.

Οι συνθέσεις: 

ΑΡΗΣ (Καζάνας): Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (Τόλα 72′), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (Καλτσάς 72′), Μακρής, Αλμύρας, Αμπεριάδης (Δήμου 88′), Τσαλίκογλου (Κατραντζής 54′), Σταυρόπουλος (Κοντονικολάου 98′).

ΠΑΟΚ (Τσιαπακίδης): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Πασαχίδης, Σνάουτσνερ, Αδάμ (Βασιλειάδης 87′), Κοττάς, Γκιτέρσος (Καστίδης 120′), Γκούμας, Τζίμας (Πολιτάκης 110′).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

To Top