“Περιμέναμε το αγωνιστικό ξέσπασμα του Άρη, δεν αξίζει να παίζει σε αυτή την κατηγορία”

Στο περιθώριο της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Άρη, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον πρώτο γύρο, Θανάσης Στόικος μίλησε στο “Αθλ. Μετρόπολις” για το παιχνίδι με τους “κίτρινους”.

“Koιτάζουμε τον Άρη, έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια του και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι του Άρη”, τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

“Μακάρι να έχει κόσμο στο γήπεδο, να το χαρούμε κι εμείς οι παίκτες. Σπάνια βλέπεις ομάδες όπως η Δόξα και ο Άρης να παίζουν στην Γ΄Εθνική. Περιμέναμε το αγωνιστικό ξέσπασμα του Άρη. Έχει ποιοτικό ρόστερ και δεν αξίζει να παίζει σε αυτή την κατηγορία με την δουλειά που γίνετε”.

Για το ποιος πιστεύει ότι θα πετύχει στο τέλος την άνοδο: “Θα μπορούσαμε να είμαστε κι εμείς μέσα στο κόλπο. Αλλά η προετοιμασία που καθυστέρησε μας στέρησε αυτή την ευκαιρία. Καβάλα, Πανσερραϊκός και Άρης είναι ποιοτικές ομάδες και νομίζω στον πόντο θα τελειώσει η υπόθεση άνοδος.

To Top