ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει άμεσα την ενίσχυση και στα στόπερ ο Μάντζιος

«Άδειος» στα στόπερ είναι ο Άρης εδώ και μερικές ημέρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Λίντσεϊ Ροζ στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και τη μη ανανέωση της συνεργασίας με τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη συγκεκριμένη θέση έχουν μείνει οι Γιώργος Δεληζήσης και Γιόχαν Μπεναλουάν, ενώ στην προετοιμασία βοηθάει και ο νεαρός Κυριάκος Ασλανίδης.

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας στα στόπερ, καθώς σε λιγότερο από 20 μέρες ο Άρης δίνει το πρώτο του επίσημο ματς με την Αστάνα στο Καζακστάν.

Τουλάχιστον δύο παίκτες χρειάζεται η ομάδα σε αυτή τη θέση με τα σημερινά δεδομένα, εκ των οποίων ο ένας θα προορίζεται για βασικός, αντικαθιστώντας τον Ροζ.

Ο Άκης Μάντζιος μαζί με τους ανθρώπους του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη έχουν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις σε παίκτες, με τον προπονητή του Άρη να περιμένει άμεσα τη γενικότερη ενίσχυση, όμως ιδιαίτερα στους κεντρικούς αμυντικούς, καθώς είναι προφανές πως η έλλειψη παικτών σε αυτή τη θέση είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

To Top