ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένει αντίδραση από παίκτες “κλειδιά” για την τελική ευθεία

Ο Άρης θα επιχειρήσει αλλαγή σελίδας από σήμερα ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ και του σημαντικού αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, μετράει σίγουρα τα… κέρδη της καλής εμφάνισης ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Ιτούρμπε και Καμάτσο, όμως οι κιτρινόμαυροι περιμένουν αντίδραση στη συνέχεια από παίκτες που θεωρούνται “κλειδιά”, για να σφραγίσει το… εισιτήριο της Ευρώπης.

Ο Πίτερ Ετέμπο είναι ένας από τους αυτούς… Στα τελευταία παιχνίδια είναι σε… χαμηλές πτήσεις, με πολλά ατομικά λάθη και έλλειψη καθαρού μυαλού. Η αγωνιστική του ανάκαμψη σίγουρα θα δώσει άλλη ώθηση στην κιτρινόμαυρη ομάδα.

Αντίδραση περιμένουν οι κιτρινόμαυροι και από τον Βλάντιμιρ Νταρίντα, η προσωπικότητα και η εμπειρία του οποίου μπορεί να κάνει τη διαφορά στα κρίσιμα τελευταία ματς.

Τον σταθερό Φαμπιάνο χρειάζεται ο Άρης, μια και ο Βραζιλιάνος μοιάζει επιρρεπής στο λάθος και δεν εμπνέει την σιγουριά άλλων εμφανίσεων. Ειδικά τώρα που θα απουσιάσει και ο Μπράμπετς, ο Άρης χρειάζεται όσο ποτέ τον καλό Φαμπιάνο.

To Top